HelloKatie
Fanka BB :)
Oczywiście przestałoJak zaczyna boleć brzuch tak okresowo to może weź rozkurczowo nospe albo nawet jedną tabletke paracetamolu, połóż się na chwile, obejrzyj jakąś komedie i wywal w cholere te testy![]()
Dzięki za poradę :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oczywiście przestałoJak zaczyna boleć brzuch tak okresowo to może weź rozkurczowo nospe albo nawet jedną tabletke paracetamolu, połóż się na chwile, obejrzyj jakąś komedie i wywal w cholere te testy![]()
miałam/mam to samo. Ciągły stres. Mi pomogło wyciszenie się. Na yt puszczałam muzykę relaksacyjna i staram się głęboko oddychać. Medytacja. Jakieś świece zapachowe. Może trochę może wyciszyć się.Dziewczyny, ja już tez wariuje, a to dopiero 3 dzień odkąd wiem, że w moim brzuchu ktoś się zadomowił, mam nadzieje ze na bezproblemowe kolejne 9 miesięcy (a właściwie to już 8
)
Wczoraj powtórzyłam test- 1 superczuły strumieniowy z pinka i 2 paskowy z horien (25) i mimo ze kreski były to bledsze niż te z soboty, więc panikowałam przez cały dzień i w sumie nadal nie daje mi to spokoju
Na betę będę miała czas skoczyć dopiero w czwartek (może w srode się uda), ale do tego czasu chyba kupię jeszcze kilka testów.
Doświadczone mamy, dajcie jakieś rady na wyluzowanie się i przestanie obsesyjnie myśleć, bo u mnie w ciągu 5 minut od ekscytacji to kompletnej załamki, że może coś się nie udać![]()