Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daj znac, tez slyszalam sporo opinii o lidlu. W HM tak duzy wybor, ze niewiadomo ktore wybracPopytałam i poczytałam i spróbuję z lidlem i z H@M :-) Zobaczymy, jak będzie :-)
Do H@M jadę pewnie jutro, bo jednak długie spodnie chciałabym przymierzyć :-) Lidla w ciągu trzech dni wyśle:-) Dam znać :-)Daj znac, tez slyszalam sporo opinii o lidlu. W HM tak duzy wybor, ze niewiadomo ktore wybrac![]()
No własnie chce ten pierwszy raz jechać stacjonarnieJa polecam brac rozmiar mniejsze w hm,zamowilam sobie ciazowe i byly mi luzne ale tez bylo oznaczone ze wypada wiekszy![]()
Ja mam bóle pochwy i kości lonowej ale to moja trzecia ciąża. W każdym razie trzeba pilnować czy się kość lonowa nie rozchodzi, jeśli już bardzo boli. Reszta chyba w normie bo się wszystko rozciąga.Hej mamy! mam pytanie czy któraś z Was męczy się z bólem od dołu który ciężko opisać... nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić czy boli pachwina, czy pochwa czy bardziej w stronę odbytu, ale co jakiś czas czuje krótki, mocny, kłujący/rwący ból 'od podwozia' raczej z jednej strony... czy któraś z Was miała/ma coś takiego? Ból jest krótki i przeszywajacy, zaraz znika i za jakiś czas znów się pojawia. Okropnie mnie to irytuje, ale też zaczyna martwić![]()
Opisałaś dokładnie to, co ja czasem czuję... W poniedziałek zapytam fizjo uro-gin, jak nie zapomnę.Hej mamy! mam pytanie czy któraś z Was męczy się z bólem od dołu który ciężko opisać... nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić czy boli pachwina, czy pochwa czy bardziej w stronę odbytu, ale co jakiś czas czuje krótki, mocny, kłujący/rwący ból 'od podwozia' raczej z jednej strony... czy któraś z Was miała/ma coś takiego? Ból jest krótki i przeszywajacy, zaraz znika i za jakiś czas znów się pojawia. Okropnie mnie to irytuje, ale też zaczyna martwić![]()
Super! czekam na informacje zwrotnąOpisałaś dokładnie to, co ja czasem czuję... W poniedziałek zapytam fizjo uro-gin, jak nie zapomnę.