• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

Dziewczyny, wiecie jak się dostać na październikowe forum prywatne? Ja pisałam tutaj na początku, potem miałam dobrych kilka tygodni przerwy, no i pamiętam, że była mowa o stworzeniu zamkniętego wątku. Czy któraś z Was tam jest?

reklama
A jak w taką pogodę z puchnięciem nóg u Was? Mi wczoraj łydki nabrzmiały od siedzenia 3h na zakończeniu roku córki a o tyłku na tym krześle od siedzenia już nie wspomnę nie spuchł hehe ale bolał.
U mnie nogi ok, ale już czas zdjąć obrączkę, bo paluchy bolą. Ale ja prawie nie wychodzę z domu, bo moje dzieciaki mają jelitówkę...

A jak w taką pogodę z puchnięciem nóg u Was? Mi wczoraj łydki nabrzmiały od siedzenia 3h na zakończeniu roku córki a o tyłku na tym krześle od siedzenia już nie wspomnę nie spuchł hehe ale bolał.
Mi tez niestety nogi puchną, co począć 😃
Zaczelam zastanawiać się nad sesja pamiątkową z brzuszkiem - co sądzicie dziewczyny? Robicie czy niekoniecznie?

Myślę, bo jakoś wybitnie "sexy" się nie czuje, a z 2 str super pamiatka😍

Mi tez niestety nogi puchną, co począć 😃
Zaczelam zastanawiać się nad sesja pamiątkową z brzuszkiem - co sądzicie dziewczyny? Robicie czy niekoniecznie?

Myślę, bo jakoś wybitnie "sexy" się nie czuje, a z 2 str super pamiatka😍
Ja nie czuje się zbyt komfortowo na sesjach. Że akurat okres brzuszkowy wypadł na wakacje to po prostu staram się pstrykac trochę fotek a to z wakacji a to z jakiegoś spaceru i na koniec zrobię fotoksiazke-wakacje 2022 :) będzie normalna, rodzinna i z dziećmi w brzuchu. Myślę, że fajna pamiątka a jednocześnie dołączy do dużego grona innych fotoksiazek z wakacyjnych wyjazdów.

Dziewczyny, wiecie jak się dostać na październikowe forum prywatne? Ja pisałam tutaj na początku, potem miałam dobrych kilka tygodni przerwy, no i pamiętam, że była mowa o stworzeniu zamkniętego wątku. Czy któraś z Was tam jest?
Było coś wspominane przez kogoś jak ja dołączyłam ale nie wnikałam. Dopóki ciągnął się wątki i są aktywne dziewczyny mi bez różnicy,a wiem że i z prywatnego też czasem tu napiszą post.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry