Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie nogi ok, ale już czas zdjąć obrączkę, bo paluchy bolą. Ale ja prawie nie wychodzę z domu, bo moje dzieciaki mają jelitówkę...A jak w taką pogodę z puchnięciem nóg u Was? Mi wczoraj łydki nabrzmiały od siedzenia 3h na zakończeniu roku córki a o tyłku na tym krześle od siedzenia już nie wspomnę nie spuchł hehe ale bolał.
Mi tez niestety nogi puchną, co począćA jak w taką pogodę z puchnięciem nóg u Was? Mi wczoraj łydki nabrzmiały od siedzenia 3h na zakończeniu roku córki a o tyłku na tym krześle od siedzenia już nie wspomnę nie spuchł hehe ale bolał.
Ja nie czuje się zbyt komfortowo na sesjach. Że akurat okres brzuszkowy wypadł na wakacje to po prostu staram się pstrykac trochę fotek a to z wakacji a to z jakiegoś spaceru i na koniec zrobię fotoksiazke-wakacje 2022Mi tez niestety nogi puchną, co począć
Zaczelam zastanawiać się nad sesja pamiątkową z brzuszkiem - co sądzicie dziewczyny? Robicie czy niekoniecznie?
Myślę, bo jakoś wybitnie "sexy" się nie czuje, a z 2 str super pamiatka![]()
Było coś wspominane przez kogoś jak ja dołączyłam ale nie wnikałam. Dopóki ciągnął się wątki i są aktywne dziewczyny mi bez różnicy,a wiem że i z prywatnego też czasem tu napiszą post.Dziewczyny, wiecie jak się dostać na październikowe forum prywatne? Ja pisałam tutaj na początku, potem miałam dobrych kilka tygodni przerwy, no i pamiętam, że była mowa o stworzeniu zamkniętego wątku. Czy któraś z Was tam jest?
Od jakiego rozmiaru startujesz kupując ubranka ?W 5-10-15 są takie przeceny, że ledwie się powstrzymuje przed szalonymi zakupami uroczych mikro ubranek... W poniedziałek po polowkowych już nic mnie nie powstrzyma![]()
Ja to nie lubię przez internet chyba że wcześniej dotkne to ubranie i wiem co kupuję,niektóre to takie sztywne że dramat.Od jakiego rozmiaru startujesz kupując ubranka ?