Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A towarzyszy Ci jakiś ból? Skurcze?Właśnie zobaczyłam na papierze trochę krwi, takie plamki i nitki. Powinnam jechać na IP czy jeszcze poczekać?
Ja zawsze mówię żeby podjechaćWłaśnie zobaczyłam na papierze trochę krwi, takie plamki i nitki. Powinnam jechać na IP czy jeszcze poczekać?
Super, ze udało Ci się skontaktować z lekarzem! Trzymam mocno kciuki. O której jutro masz szanse na badanie?Tak, wiem ale ta krew mnie przeraziła
Póki co się wstrzymam i mam nadzieję, że to się nie rozwinie
Pocieszylyscie mnie trochę, poczekam z nadzieja że to się nie powtórzy.. narazie jest ok
Dzwoniłam mowi, że jak się nasili to na sor, a jak nadal będzie delikatne to jutro mnie zbada. Jak przejdzie to nic z tym nie robić tylko brać więcej magnezu i czekać spokojnie do kolejnej wizyty
ja mam też aplikację i żadnych reklamzainstaluj aplikacje na telefon będzie lepiej![]()
bierzesz luteinę? Bo poza przypisaniem luteiny w szpitalu i tak niewiele pomogą. Dodam tylko, że ja miałam plamienia w obu ciążach w pierwszym trymestrze i wszystko było okWłaśnie zobaczyłam na papierze trochę krwi, takie plamki i nitki. Powinnam jechać na IP czy jeszcze poczekać?
W poprzedniej ciąży też miałam taka łezkęJedyne co mnie zmartwiło na wizycie to ten mój pęcherzyk ma jakiś dziwny ksztalt, wygląda jak łezka a nie jak pęcherzyk. No ale doktor powiedział że to nic nie znaczy...
I było okej?W poprzedniej ciąży też miałam taka łezkę