Piękna Koka
Fanka BB :)
3mam kciukiJak się dziś czujecie ? Ja mam wizytę u lekarza o 14:50![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
3mam kciukiJak się dziś czujecie ? Ja mam wizytę u lekarza o 14:50![]()
u mnie oprócz bólu piersi wszytsko normalnie, już zaczyna mnie martwić ze nie mam "nowych" objawówJak się dziś czujecie ? Ja mam wizytę u lekarza o 14:50![]()
też nie za bardzo mam jakieś objawy, piersi bolą tyle o ile. Dzisiaj dalej cały czas czuje jakieś smrody i mnie mdliu mnie oprócz bólu piersi wszytsko normalnie, już zaczyna mnie martwić ze nie mam "nowych" objawów![]()
Ja mam w piatek rano juz u mojej ginekologJak się dziś czujecie ? Ja mam wizytę u lekarza o 14:50![]()
Jak się dziś czujecie ? Ja mam wizytę u lekarza o 14:50![]()
mi na całe szczęście plamienia ustały, ale od rana to bym tylko spała i nie ukrywam, że wykorzystuje sytuacje bycia w szpitalu i staram się spać jaknajwiecejJak się dziś czujecie ? Ja mam wizytę u lekarza o 14:50![]()
długo będziesz jeszcze leżeć?mi na całe szczęście plamienia ustały, ale od rana to bym tylko spała i nie ukrywam, że wykorzystuje sytuacje bycia w szpitalu i staram się spać jaknajwiecej![]()
jutro mam jeszcze usg, bo wczoraj nie było serduszka. Mam nadzieje, że jutro będziedługo będziesz jeszcze leżeć?
to trzymam kciuki żeby byłojutro mam jeszcze usg, bo wczoraj nie było serduszka. Mam nadzieje, że jutro będzie![]()
Powodzenia na wizycie i daj znać poJak się dziś czujecie ? Ja mam wizytę u lekarza o 14:50![]()