W takim razie dla was też wielkie gratulacje!Nieee on nie mógł się doczekać żeby poznać już swoją dziewczynę która wyskoczyła we wtorek![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie dla was też wielkie gratulacje!Nieee on nie mógł się doczekać żeby poznać już swoją dziewczynę która wyskoczyła we wtorek![]()
Miała być 27.09,ale już nie chcieli bawić się w regulacje ciśnienia![]()
Nieee on nie mógł się doczekać żeby poznać już swoją dziewczynę która wyskoczyła we wtorek![]()
Dziewczyny, a miałyście cesarki?Jak się czujecie? Mnie to chyba też czeka... Dominik był już ładnie ustawiony do porodu, a tu nagle w piątek się okazało, że wyskoczył i leży skośnie.
Ginka dała mu czas do 3 października, jeśli się nie ustawi to czeka mnie cesarka. Jestem trochę zaskoczona, bo po pierwszym porodzie nie brałam tego nawet pod uwagę i nie wiem czego się spodziewać.
![]()
DziękujemyW takim razie dla was też wielkie gratulacje!![]()
Tak cc planowaneDziewczyny, a miałyście cesarki?Jak się czujecie? Mnie to chyba też czeka... Dominik był już ładnie ustawiony do porodu, a tu nagle w piątek się okazało, że wyskoczył i leży skośnie.
Ginka dała mu czas do 3 października, jeśli się nie ustawi to czeka mnie cesarka. Jestem trochę zaskoczona, bo po pierwszym porodzie nie brałam tego nawet pod uwagę i nie wiem czego się spodziewać.
![]()
u nas tez była cesarka 15.09 i na dzień dzisiejszy jeżeli chodzi o ranę itp. To jest rewelacyjnieDziewczyny, a miałyście cesarki?Jak się czujecie? Mnie to chyba też czeka... Dominik był już ładnie ustawiony do porodu, a tu nagle w piątek się okazało, że wyskoczył i leży skośnie.
![]()
u nas tez była cesarka 15.09 i na dzień dzisiejszy jeżeli chodzi o ranę itp. To jest rewelacyjnieniestety od soboty meczy mnie zapalenie piersi, gorączka.. doszedł kaszel i ogólnie jest nieciekawie… ale staram się jak mogę dla tego małego człowieczka
![]()