klaudia16
Fanka BB :)
haha tak wiem wiemNo, jutro jest już piątek, jak się będziesz tak nakręcać to urodzisz na oddziale zamkniętym![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
haha tak wiem wiemNo, jutro jest już piątek, jak się będziesz tak nakręcać to urodzisz na oddziale zamkniętym![]()
Jest na necie kalkulator wpisujesz datę transferu i ilu dyniowy zarodek na tej podstawie oblicza termin porodu.Nie, ja jestem po transferze, więc nie wiem jak to się dokładnie wylicza bo nie z ostatniej miesiączki![]()
Jest na necie kalkulator wpisujesz datę transferu i ilu dyniowy zarodek na tej podstawie oblicza termin porodu.
![]()
Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski
Kalkulator porodu - wiarygodny kalkulator ciąży wyliczy dla Ciebie termin porodu, a także potencjalną datę owulacji i zalecane terminy badań USG.marianmalinowski.pl
bardzo ładny przyrostMam wynik bety, pierwsza 152 a po 48 godzinach 571trochę dużo
![]()
Teraz sprawdzam, że faktycznie jest ok, jakoś nastawiałam się na 300bardzo ładny przyrost![]()
jak to dziewczyny mówily mi ostatnio ważne że jest w normie czyli min 66%Teraz sprawdzam, że faktycznie jest ok, jakoś nastawiałam się na 300mam wizytę w poniedziałek 3.02
![]()
To ja mam lekko ponad 100% i po Twoich wpisach zaczęłam się zastanawiać czy wystarczającojak to dziewczyny mówily mi ostatnio ważne że jest w normie czyli min 66%ja 2 przyrosty też miałam po ponad 200% ostatni 86 i za to zastanawiałam się czy to nie za mało to dziewczyny się śmiały że jakby było po 200-300 to znowu bym się zastanawiała czy nie za dużo
nie dogodzisz haha
![]()
Ja Ciebie teżWielkie gratulacjekojarzę Cię z wątku kreskowego
![]()
Ja miałam rano mdłości. Czasem zaboli podbrzusze i piersi są jakby „pełniejsze”.To ja mam lekko ponad 100% i po Twoich wpisach zaczęłam się zastanawiać czy wystarczająco
Jak u Was z objawami? Mi dziś cały dzień niedobrze…