• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Nie, ja jestem po transferze, więc nie wiem jak to się dokładnie wylicza bo nie z ostatniej miesiączki 😁
Jest na necie kalkulator wpisujesz datę transferu i ilu dyniowy zarodek na tej podstawie oblicza termin porodu.

Mam wynik bety, pierwsza 152 a po 48 godzinach 571 :o trochę dużo 🤣

Załączniki

• Screenshot_2025-01-30-15-47-11-480_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-30-15-47-11-480_com.android.chrome.jpg
    216,4 KB · Wyświetleń: 155
Teraz sprawdzam, że faktycznie jest ok, jakoś nastawiałam się na 300 :D mam wizytę w poniedziałek 3.02 :)
jak to dziewczyny mówily mi ostatnio ważne że jest w normie czyli min 66% 😅 ja 2 przyrosty też miałam po ponad 200% ostatni 86 i za to zastanawiałam się czy to nie za mało to dziewczyny się śmiały że jakby było po 200-300 to znowu bym się zastanawiała czy nie za dużo 😅 nie dogodzisz haha 😅

jak to dziewczyny mówily mi ostatnio ważne że jest w normie czyli min 66% 😅 ja 2 przyrosty też miałam po ponad 200% ostatni 86 i za to zastanawiałam się czy to nie za mało to dziewczyny się śmiały że jakby było po 200-300 to znowu bym się zastanawiała czy nie za dużo 😅 nie dogodzisz haha 😅
To ja mam lekko ponad 100% i po Twoich wpisach zaczęłam się zastanawiać czy wystarczająco 🙈😂
Jak u Was z objawami? Mi dziś cały dzień niedobrze…

Wielkie gratulacje ❤️ kojarzę Cię z wątku kreskowego ☺️
Ja Ciebie też ☺️ Byłaś na Kreskach Listopadowych, które prowadziłam 🙂

To ja mam lekko ponad 100% i po Twoich wpisach zaczęłam się zastanawiać czy wystarczająco 🙈😂
Jak u Was z objawami? Mi dziś cały dzień niedobrze…
Ja miałam rano mdłości. Czasem zaboli podbrzusze i piersi są jakby „pełniejsze”.
Tak jak dwie pierwsze ciąże chodziłam ciągle niewyspana, tak teraz spać nie potrafię. Po godzinie snu budzę się wypoczęta, oczy jak 5 zł 😳 i potem cały dzień jestem nieprzytomna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry