zimne_lato
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, czy któraś z was ma alergię na pyłki? Co bierzecie?
Mam alergologa dopiero 18.03 i chyba oszaleję do tego czasu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak się po nim czujesz? Pomaga? U mnie w nocy była burza, jak zbawienie, czuję się dziś jak nowonarodzonaJa mam
Tylko wapno piję. U alergologa nie byłam więc idę po najmniejszej linii oporu, nie ukrywam![]()
U mnie to brzoza, a pyli do końca maja i niestety mam kilka przed domemMój mówił że zyrtec jest bezpieczny. (Ja mam uczulenie na kot i astmę alergiczną)
Ja poszłam od razu bo mdłości i samopoczucie były okropne cały dzień. Wiedziałam, że w pracy będą wiedzieć o ciąży i mam świadomość że nadal wszystko może się wydarzyć, ale ja mam podejście, że jak nawet coś pójdzie nie tak, to nie mam wpływu na to i po prostu wrócę do pracy. A to że jest pewność, że ludzie z pracy by wiedzieli, że poroniłam (bo z L4 ciążowego bym wróciła) to nie jest dla mnie nic nadzwyczajnego, zdarza się i czytałam na forum dużo takich sytuacji. Przeżywałabym to że straciłam dziecko, a nie że ktoś z pracy o tym wie i plotkuje.Mam pytanie do dziewczyn, które są już na l4. Stresuje mnie kwestia zwolnienia i że w pracy wszyscy już będą wiedzieć i plotkować a jest jeszcze tak wcześnie. Z drugiej strony to czuję się z dnia na dzień coraz gorzej i te tabletki na mdłości powodują taką senność, że to masakra jest. Nie wiem sama co robić.
Ja bym spróbowała zadzwonić do ginekologa, musi być z kodem B, żeby mieć 100% płatne. A nie wiem czy rodzinny wystawi, to musi ktoś się wypowiedzieć co się bardziej zna. A który tydzień u Ciebie jeśli mogę spytać?Teraz żałuję, że nie poprosiłam wczoraj na wizycie.. Myślicie, że jak zadzwonię do poradni to ginekolog wystawi wstecz z wczoraj? czy umówić się na wizytę normalnie do rodzinnego?