reklama

Październikowe mamy 2026

reklama
Nadal bez wyniku... powinien już być, wchodzę kilka razy dziennie i sprawdzam. No, ale i tak nic nie zmienię moim zamartwianiem, wiec trzymam się tego co wiem na ten moment i czekam licząc na wysoką awidność w wyniku.

A mogę zapytać jakie miałaś pierwsze wyniki igg igm. Bo ja też mam podwyższone igg, igm wątpliwy wynik 0,7. Ale jeszcze nie byłam u lekarza na kontroli z tym.

A mogę zapytać jakie miałaś pierwsze wyniki igg igm. Bo ja też mam podwyższone igg, igm wątpliwy wynik 0,7. Ale jeszcze nie byłam u lekarza na kontroli z tym.
Igg 50,3
Igm 1,2
Do tego jeszcze jakby było mało nie mam przeciwciał na toxo. Wychowywałam się na wsi ze zwięrzętami non stop, teraz mam 3 koty w domu i nie przechorowałam wcześniej 🤦🏻‍♀️ będę musiała powtórzyć jeszcze raz w trakcie ciąży

Igg 50,3
Igm 1,2
Do tego jeszcze jakby było mało nie mam przeciwciał na toxo. Wychowywałam się na wsi ze zwięrzętami non stop, teraz mam 3 koty w domu i nie przechorowałam wcześniej 🤦🏻‍♀️ będę musiała powtórzyć jeszcze raz w trakcie ciąży

To ja mam igg 98,3
A igm 0,7
Ale tak jak pisałam u mnie wynik wątpliwy, więc czekam co powie ginekolozka. W poniedziałek mam wizyte. Pewnie każe mi powtórzyć po 2 tygodniach albo zrobić awidnosc tak jak ty.
A toxo też nie mam ;) ale nie pamiętam czy w tamtej ciazy drugi raz robiłam czy już nie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry