reklama

Październikowe skarby :)

Witam Mamunie !
Najważniejsze ! Nikola zdrowa !
Ja już po pracy ! Uffff
No właśnie gdzie ta Moniaa ? I gdzie Anka ? Czyżby coś z Damiankem? tfu tfu :no:
Rondzia , a Ty byś nie żyła ,gdyby się coś u Ciebie nie działo ! Trzymaj się kochana dzielnie ! Michaś się szybko przyzwyczai do nowej niani.
A co to znaczy ,że zarezerwowałaś Tuptusia ? Kto to ten Tuptuś ?

Sandra , a gdzie zdjęcia z imprezki ?
Basia , na dwór bez pieluszki ? Marzenie :cool2: Nikola , a i owszem woła siusiu , ale jak naleje w pieluchę :wściekła/y:
Marta :tak: kiedy Adrianek obchodzi urodziny ?
Pozdrawiam , Magda

reklama
hej
Witam,

Fittney Adreian mega alergikiem? Brzmi strasznie. Mam nadzieje, ze z tego wyrosnie. Duzo choruje chadzac do zlobka?

Pozdrawiam,
jest bezbiałkowy,bezmleczny,bezglutenowy i uczulony na kwas cytrynowy:-( na początku więcej był w domu niż w żłobku,ale jak zmieniłam pediatre to się okazało że te furczenia to alergiczne i katar też i nie ma potrzeby faszerować małego antybiotykami:cool2: no i teraz co jakiś czas męczy go katar i "charczy" ale nie przestaje go prowadzać do żłobka

Witam,

Fittney no to faktycznie alergii, to on ma, naszczescie (z tego co wiem) wiekszosc przechodzi z wiekiem. Mam nadzieje, ze szybko mu wyrosnie.
U nas tez jest problem z witamina C, ale maly. Moze jest wszystko co ta witamine ma, ale nie leki, a juz napewno nie sama witamine - odrazy wysypana na brzuchu i nogach.

Magda zdjec nie bedzie. Cos ostatnio zapominamy o aparacie, ostatio to chyba miesiac temu robilam zdjecia. Przypomnialo mi sie jak juz tort byl prawie zjedzony... No ale moze jak pojedziemy do sali zabaw, to nie zapomnimy :rolleyes:

Pozdrawiam,

MICHAŁKU!

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...

Życzy wirtualna koleżanka Nikola z Rodzicami

Witajcie,
serdeczne dzieki za zyczenia. My juz po urodzinkach w Tuptusiu - to plac zabaw dla dzieci z piłeczkami domkami, samochodzikami itd. Sedrecznie polecam!!!
Bylo super, dzieci sie wybawily a rodzice najedli tortu bo dzieci nie chcialy, hehehe.
Zdjecia wkleje niedlugo.
Pozdrawiam
Monika

Witam,

Rondzia, no to chyba wpadlysmy na taki sam pomysl, wlasnie w sobote idziemy do Hop-siup, tylko nie robie zorganizowanego przyjecia, tylko umowilam sie z paroma znajomymi i ich dziecmi.

Pozdrawiam,

MICHAŁKU
wszystkiego najlepszego na te 2 urodzinki,
dużo uśmiechu na buzi i samych beztroskich dni
bob1.jpg

reklama
WITAM WAS KOCHANE ŚCISKAM CIEPLUTKO
Właśnie wróciliśmy znad morza ze Świnoujścia.
Pierwsze słowa kieruje do MICHASIA I SONI
Październikowe skarby życze Wam :
dużo dużo radości, zdrówka
spełnienia wszystkich Waszych marzeń
dużo miłości
i wiele radości z urodzinowych podarunków.;-) :-p :laugh2:

Witam równiez nową Mamusię.Cześć Marta!Miło że jesteś.:-)

Wpadam tylko na chwilkę bo bardzo się za Wami stęskniła.Jak się wyśpie o ile Damianek nam pozwoli opisze Wam moje ...........bądź co bądź smutne przeżycie.............Ja zawsze mam dla Was coś sience fiction..Tym razem nie chodzi o Damiana tylko o mnie.
DAMIAN MA SIĘ DOBRZE .....ale o jego przeżyciach tez opisze później.
Narazie ścisam bo podróż ze Świnoujścia do Radomia trwała....16 godzin.....KOSZMAR Oczywiście nie obyło się bez przygód.....
:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry