reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Oooooo Basiu ! Wypoczywaj przy pięknej pogodzie , bo chyba Ci się taka szykuje !

Moniaa , a gdzie Ty się podziewasz dziewczyno ? Jak przygotowania do wielkiego dnia ? Kiecka już jest ? Garnitur mężowski , dodatki , buty ......

Rondzia chyba bykiem na gdańskiej plaży się wyleguje bo też nie zagląda ;-)

Buziaki

reklama
ehh jestem
Suknia jest, ale brak butów!!! matko mam tak niewymiarowe stopy że zwariować można :angry:
Znalazłam sliczne koronkowe na allegro.. białe i w ogóle cudne! ale i tak czarne bardziej m się podobaja :-)
W każdym razie Robert nie chce się zgodzić na kupno butów przez internet.... .
Buziaczki!!! teraz bedę częściej ;)

Moniaa , wiadomo ,że co czarne to czarne ! Zawsze będą ładniejsze ! Ja swoje buty ślubne miałam na nogach tylko raz ! Kosztowały 500zł a i tak ich widać nie było ! Nie lubię i nie posiadam białych szpilek i posiadać już nie będę !
Jeśli masz kłopoty z doborem obuwia to rzeczywiście pomysł z zakupem ich na allegro wydaje się być nienajlepszy. Na pewno w waszych sklepach jest ich zatrzęsienie , zawsze to co innego kiedy coś widzisz na żywo i co najważniejsze !można ocenić wygodę chodzenia , a tego dnia musisz mieć wygodne !!!! buty , aby przez życie przejść wygodnie;-):tak:

Czesc
melduje sie i ja.
Z tym lezeniem nad morzem do raczej srednio. Nie cierpie sie opalac i ze wzajemnoscia bo slonce mnie nie bierze. Ja moge lezec plackiem caly dzien a Wojtek spac w krzakach i w rezultacie ja jestem blada a moj maz spalony. Wiec nie chodze i sie nie denerwuje. Wole jeziora bo przynajmniej poplywac mozna.
Urlop zaczynam i za tygodnie i juz nie moge sie doczekac bo zarobiona jestem na maksa.
Poza tym jakos leci. Jak skoncze prace domowa odrabiac i dam rade to jakies foty wkleje.

Pozdrawiam
:elvis:

Odezwała się ta co tu dzieła 13 tomowe produkuje ;-):tak::szok:
Robota kochana robota ! Buziaczki ! Echhhh ,że ja nie mieszkam nad morzem , uwielbiam słońce a i ono nie gardzi moim boskim ciałem :szok::-D:tak:;-)

reklama
Do góry