reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Ewcia u nas w pażdziernikowcach mamy założony temat o foteczkach :-)
Tam wrzucamy fotki :-)

A propo...fotek fajny blog.Ja też miałam kiedyś Damiana bloga...a le jakoś nie było czasu go sytstematycznie uzupełniac i przestałam go prowadzić.

Ewcia Mateuszek jest śliczny ! Aaaaa nie ma jak na wsi masz rację !
My od pięciu lat mieszkamy za miastem i chwalimy sobie bardzo ! Cisza spokój nikt mi w garnki nie zagląda , w koło łąki i las .
Piwa nie lubię , ale ploteczki i owszem ;-)

Anka oczywiście ze bede tamw stawiała,nie wchodizłam tam jeszcze,ale niedlugo zaczne tzn zaraz...
magda taa wieś,ja marze o mieszkaniu na wsi,a nie w bloku na 3 pietrze i bez balkonu,,gdzie tu powietrze,,makabra....chociaż ten balkon i byłąbym happy....dlatego u szwagierki ja jestem bardzo częstym gościem w lato:tak:;-)

Witam, pozdrowienia z Kaszub z urlopu.
leje i leje ale i tak jest fajnie.:baffled:
Michasiwoi tak sie domek podoba ze nie chce wychodzic. ani na plaze ani do lasu.
Zarcie pycha wroce szersza niz wyzsza.
W sobote ruszamy dalej!

Pozdrawiam
Monika

Dzien dobryy...
U ans leje i pada i zimno i brrrr,wietrzno...
Rondzia to super,ze macie fajowo,odpoczywaj sobie...miłego wypoczywania ....

Oooo Monika..... jak to dobrze że nie jestem sama......
W rezutacie tego obrzearstwa właśnie skończyłam przeglądac strony z klinikami gdzie robią liposukcje.
Cena od 6 tysięcy.....tak myśle myśle..... jakby tu uciułac tyle badyli.
Narazie muszą mi jednak wystarczyć herbatki slim figura.
Katuje sie tym juz 4 dzień...i przyznam że jak mam wypić to dziadostwo to ciarki mnie przechodzą.Jestem na pierwszym etapie spalania...trwa 2 tygodnie 3 herbatki dziennie.
Potem tydzień oczyszczania i tydzień stabilizacji.Koszt kuracji 35 zł....
Troche mniej od odsysania tłuszczu....ale gdyby mi sie udało zdobuć kasiore poszłabym od ręki.
A wy co myślicie o operacjach plastycznych.......zmieniłybyście coś w sobie??Ja jeszcze bym zmniejszyła i podniosła sobie cycki.
Ale marzenia ściętej głowy.....Musiałabym choć na pół roku wyjechać gdzieś za granice do pracy ..bo u nas zarobić taka kase musiałabym harowac z 15 lat....

Baj

Witam !
Oooo u mnie też pada i jest zimno ! I dlatego nie wypoczywam latem w Polsce !
Chociaż lubię nasze plaże , to ze względu na kasrysy pogody i zimną wodę wyleguję się tam gdzie mam zapewnioną pogodę , dobre hotele i jedzonko !

Anka nam ocipiała za przeproszeniem , kobity sobie cycki z C na D piwiększają , a ta zmniejszać chce !;-)

Moje 34 letnie , po karmieniu domagają się wznieść się na wyżyny , resztę póki co bym zostawiła:cool2:
Sensu stricto jeśli chodzi o oper.plast. jestem za !

Hello,
Anka powodzenia. Ja dwa razy byłam na drugiej paczce pierwszego etapu. I patrzec nie moglam na to badziewie a waga ani drgnela.

Poki co pod noz sie nie wybieram chociaz zazwyczaj wracam ze sklepow odziezowych z megadepresja, lzami w oczach i efektem deprasji - za duzymi ciuchami. Tak tak istnieja takie!!

Co do wypoczynku tez sie wybieralismy w obce rejony. Nawet paszport Misiowi zrobilismy ale ze wzgledu na niepewny termin urlopu WOjtka w koncu zamowilam Szarlote. I sie ciesze w sumie. Pogoda marna ale bedzie dobrze. Poza tym nie pamietam kiedy ostatnio spedzilismy tyle czasu razem i sami. Wykupilam calkowite wyzywienie wiec bycze sie na maksa bez kontaktu z garami. Dobra ksiazeczka, piekne jezior, las....
Mini zoo dla dzieci i koniki. Poza tym jest swietlica dla malych dziecki i jest pani ktora zajmuje sie dzieciakami od 10 do 17. Michas dzisiaj byl pol godziny przed obiadem i gada jak najety ze jutro tez pojdzie do przedszkola.. wciaz kusi mnie pomysl oddania go do przedszkola od wrzesnia. Dzisiaj mowi: jutro pojde do przedszkola a ty idz do pracy. wiec tlumacze ze nie bedziesz chodzil do przedszkola tylko bedziesz z babcia Jasia. A on mi na to: do babci bede chodzil jak z przedszkola wroce.

JUz sie pieknie rozjasnie chociaz co chwile przelatuje maly deszczyk.

Trzymajcie sie ciotki. Zaraz dam Wam jakies zdjecia!! :szok:

Pozdrawiam
Rondzia

reklama
Do góry