reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

HELLOŁŁŁ..już jezdem kochane...
Rano jak pojechałam,tak teraz wróciłam sobie,heh
BYłąm w szkole,kuzynce małęgo podrzuciłam i pojechałam,umowe podpisaałąm i mam prace na 100% ,na umowie 1444zł brutto czyli 1100 na ręke jakoś...nie jest źle....a ja sie ciesz ebardzo...
Posiedziałąm u kuzynki na kawie do 14,potem do babic,u babci byłą mama moja i wzięła Mateta a ja pojechałąm na miasto sobie jakieś ciuszki kupić,kupiłąm dwie pary sppodni i bluzke....potem do ammy na kawe,obiad,,,a potem do castoramy na frytki poszłyśmyy i otto mój dizonek minął bardzo fajnie,,,był bardzo udany,mam świetny humorek:-D;-):tak::tak::tak::-):-)

no poczytam to bede widziala co u was....

reklama
Kuuurde mówie wam że przechodze ostatnio jekies doły.Wszystko bym zmieniła......
A z tymi cyckami to naprawde bym sobie zmniejszyła. Zawsze nosiłam B ale od ciązy i urodzenia Damiana nosze C a czasem D.Mi sie bardziej podobaja małe cycki a nie takie zwiski jak moje ......Wiadomo deską być też nie dobrze.....ale jak mówia małe jest piękne:-)...No.......
ale jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma.........

A zmieniając temat ....... to naprawde mogłybyśmy się spotkać ....Kurcze....No Monii bedzie troche trudno......... ale reszta.... wystarczy tylko chcieć!.Jakis weekend......ale jaja by były:-)
Zanamy się juz troszkę .... prawie jakbysmy były prawdziwymi koleżankami....a nie z netu.
Co Wy na to??
A propo Magda w jakiej Ty dokładnie miejscowości mieszkasz?? Bo zapomnialam... gdzie kolo Warszawy??

Witam,

melduję, ze wróciliśmy niestey z urlopu i chyba dobrze bo złapaliśmy trochę słońca a teraz na dworze padaka.
Matik szalał nad morzem kąpał sie chyba z 10 razy dziennie, spał do 10 ( za to chyba mu najbardziej jestem wdzięczna), a my ze znajomymi, którzy byli z nami , wieczorkami piwkowaliśmy :)
Generalnie urlop miałam fajowy.
Jak to u nas mówią, każdy ma taką pogodę na jaką zasłużył, prawda Rondzia :) :-p

Pokatuje was zdjęciami przy chwili.

Witam drugiego Matiego na forum :-)

Pzdr.
Basia

Hej czasem udaje mi się Was podczytać, ale nie zawsze mam czas aby cosik skrobnąc.
ANIA Super zdjecia!!! O liposumpcji to i ja myślałam, ale daruję sobie ;-)
Co do herbatek? sa okropneeeeeeeeee. odstawiłam tak jak ROndzia ;).
Pogoda nawet się poprawia, już 2 dzien bez deszczu. Rondzia przedłuż urlop będzie pogoda :-)

Co do spotkania fajna sprawa, ale ze mną to będą problemy :zawstydzona/y::-p
Tzn będziemy w Polsce na Boże narodzenie, tak planujemy no ale jak wiadomo plany się szybko zmieniaja. także nic nie wiem
buziaczki

Witam Mamuski dawno nie pisalam .
Od piatku 27 lipca mam nareszcie urlop-nie ukrywam BARDZO WYCZEKIWANY:-).
W sobote pojechalismy z Kamilem na Slowacje do Tatralandji bylo superowsko Kamil wymoczyl sie za wszystkie czasy hehehe:laugh2:
pogoda nam dopisala.
Dzis wybieramy sie pod namioty ,troche sie obawialam tego wyjazdu bo wczoraj caly czas lalo, ale dzis na cale szczescie od rana swieci piekne sloneczko:-)
A od 6 sierpnia urlop poswiecamy na kolejny etap budowy naszego domku (mam nadzieje ze pod koniec przyszlego roku sie wprowadzimy)
A co do zmiany swojego wygladu.....o rany duzo bym zmienila:-p

Baśka ty to jednak podła jestes...

a powiedzenie znam wiec twierdze ze stary sie caly rok opierniczal w robocie. Bo przeciez nie ja

Hahaha Monika .....winny sie tłumaczy.... My 11 uderzamy na tydzień nad morze..... zobaczymy prognozy pogody sa ciekawe..... a jak będzie czas pokarze!

Nie podjełyście tematu spotkania.... nie interesuje to Was??
Moniaa co najdalej tylko odpowiedział.....
Ale z was towrzycho...:)

Witam,

Przepraszam za mały odzew, ale jak się pracuje na dwa etaty i gości tatę w domu, to pozostaje mało czasu na przyjemności.

Baska - szczęściaro - pogoda dopisała. Mam nadzieje, że innym też dopisze.
My dopiero we wrześniu będziemy podbijać Italię, głównie Rzym i Sycylię.
Może w środku miesiąca wyskoczymy na dwa dni gdzieś odpocząć.

Temat spotkania - ja nawet za, ale u mnie fatalnie z czasem, szczególnie teraz, bo okres urlopowy i pracujemy z Rafem za dwoje. U nas więc dopiero październik wchodzi w grę, bo dopiero w tedy się rozluźni.

Pozdrawiam,

Sandra noooooo to Sonia chyba szaleje z radości,nie jedno dziecko marzy o takim łożu.
U nas niestety warunki nie pozwalają na takie atrakcje ...niby mamy te trzy pokoje...ale co z tego jak sa klitowate.Ledwo wchodzi szafa komoda i małe łożko.
Fajny prezent naprawdę!

reklama
Witam,

ja na spotkanko się pisze tylko, ze od września Misiek idzie do przedszkola więc tylko weekendowo jesteśmy dostępni.

Rondzia - cwaniaro komórkę zostawiłaś w pracy a ja tu wydzwaniam coby ci nagadać jaką miałam cudną pogodę :)

Pzdr.
Basia

Do góry