Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Wszystko dobrze. Żadnych objawów. Dopiero dwa dni po więc nie ma co się doszukiwać czegokolwiekHej jak się czujesz? Wszystko dobrze?
Hej. Wszystko dobrze. Żadnych objawów. Dopiero dwa dni po więc nie ma co się doszukiwać czegokolwiek [emoji4] a ty jeszcze tylko niedziela i bierzesz kropka do domu [emoji110][emoji123]
Tak, staram się odgonić złe myśli i nastawiać pozytywnie. Dzisiaj jestem u rodziców i rozmawiałam z mamą i jej się wygadałam, że na poniedzielek mam transfer. Już się nie mogę doczekać małego lokatora [emoji7]
Skarpetki miałam na sobie dół ściągasz a górę zostawiasz jak na punkcji. Powodzenia@M1a2gda a brałas koszulkę i skarpetki? Bo nigdzie o tym nie piszą ale jak to jest na sali zabiegowej to chyba tak przygotowanie jak do punkcji nie??
To superKropek w domu! [emoji3590] Ale z tym pecherzem to jakaś katorga... Ale za to był pięknie wypełniony i wszystko super było widać [emoji123][emoji123][emoji123]
Zagnieżdża się! Myśl pozytywnie [emoji123]To super [emoji1] trzymam kciuki. Ja jakoś mam złe przeczucia. Dziś 4dpt Czuje się jak na miesiączkę [emoji17] eeehhhh
Kropek w domu! [emoji3590] Ale z tym pecherzem to jakaś katorga... Ale za to był pięknie wypełniony i wszystko super było widać [emoji123][emoji123][emoji123]