reklama

Pęcherzyk a zastrzyk otrivelle

milena28

Aktywna w BB
Hej dziewczyny, oczywiście kolejny cykl nieudany za mną, obecnie jestem 16dc, w poniedziałek 23 lutego monitoring wykazał pecherzyk 1.78cm umówiłam sie dzis na zastrzyk 26 lutego, dzis na usg pecherzyk mial 1.89 czyli urósł bardzo mało co zdziwiło nawet lekarza który byl pewien ze dzis juz wykonamy zastrzyk hcg ale na razie się wstrzymał kazał przyjść dopiero w poniedziałek albo zrobić zastrzyk w weekend na ślepo co byście zrobily? Ile miały wasze pecherzyki kiedy lekarz zdecydował sie podać zastrzyk ovitrelle I czy cykl zakończył sie ciążą

reklama
Hej dziewczyny, oczywiście kolejny cykl nieudany za mną, obecnie jestem 16dc, w poniedziałek 23 lutego monitoring wykazał pecherzyk 1.78cm umówiłam sie dzis na zastrzyk 26 lutego, dzis na usg pecherzyk mial 1.89 czyli urósł bardzo mało co zdziwiło nawet lekarza który byl pewien ze dzis juz wykonamy zastrzyk hcg ale na razie się wstrzymał kazał przyjść dopiero w poniedziałek albo zrobić zastrzyk w weekend na ślepo co byście zrobily? Ile miały wasze pecherzyki kiedy lekarz zdecydował sie podać zastrzyk ovitrelle I czy cykl zakończył sie ciążą
Niestety nie pamiętam ile miał pęcherzyk ale miałam dość podobną sytuację. Na monitoringu byłam w środę, w piątek po południu pęcherzyk miał być na tyle duży żeby podać zastrzyk ale niestety nie był. Umówili mnie na wizytę w poniedziałek z samego rana i wtedy podali ovitrelle, a następnego dnia miałam inseminację.
Nie wiem czy jest sens podawać w ciemno, ja bym chyba zaczekała na poniedziałkową wizytę bo to jednak są koszty i ja osobiście wolałabym też wiedzieć czy ma to sens niż podawać ot tak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry