reklama

Pecherzyk ciazowy 6mm pusty

Hej dziewczyny.bylam wczoraj na usg. Mam wyliczone dokladnie 6 tyg wczoraj i mamy pecherzyk 1.1,cialko zolte i zarodek 3.3 z zaczynajacymi sie tlic komorkami i to bylo wlasnie tworzace sie serduszko . Dziękuję za Wasze wsparcie♥️ jedyny problem to maly krwiak 1.7x1, ale nie przylega do pęcherzyka i jest dość jasny na obrazir wiec prawdopodobnie sie wchlania. Odpoczywam i czekam na Dzidzie♥️

Załączniki

• IMG_20211218_133342.jpg
    IMG_20211218_133342.jpg
    957,7 KB · Wyświetleń: 443
  • IMG_20211218_133252.jpg
    IMG_20211218_133252.jpg
    945,1 KB · Wyświetleń: 426
reklama
Hej dziewczyny.bylam wczoraj na usg. Mam wyliczone dokladnie 6 tyg wczoraj i mamy pecherzyk 1.1,cialko zolte i zarodek 3.3 z zaczynajacymi sie tlic komorkami i to bylo wlasnie tworzace sie serduszko . Dziękuję za Wasze wsparcie♥️ jedyny problem to maly krwiak 1.7x1, ale nie przylega do pęcherzyka i jest dość jasny na obrazir wiec prawdopodobnie sie wchlania. Odpoczywam i czekam na Dzidzie♥️
Super ! Bardzo się cieszę 🥰

🙂☺️super

A jeszcze żeby było ciekawie, to w chyba 7+3 czy jakoś tak byłam na wizycie u dwóch różnych ginekologów - wg jednego nie było serduszka, zarodek miał 0.5 cm bodajże i wiek ciąży o tydzień młodszy. Tego samego dnia, 3 godziny później, w innym gabinecie na innym sprzęcie, ciąża idealnie zgodna z om, zarodek trzy razy większy, z serduszkiem, widziałam nawet zalążki nóżek i rączek.
W domu mam oba USG i mogę Ci zdjęcia pokazać, jeśli chcesz.
Dużo na tak wczesnym etapie zależy od sprzętu też. Różnice mogą być kolosalne.
Wiem że dawna sprawa,ale mam podobną sytuację. Lecz lejkowaty pęcherzyk,zarodek młodszy niż OM,narszie brak serduszka. 5+5,a z OM 6+1. Cykle 30-33dni owulacja 18/19dc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry