Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Generalnie tak.Witam serdecznie.
Ostatnia miesiączka 28.05 , owulacja 15.06.
Byłam na USG i widać póki co tylko pęcherzyk ciążowy 6x4 mm, narazie nie widać nic więcej, a według obliczeń to prawie 6 tydzień.
Czy to normalne według was ?
TakA owulacja potwierdzona monitoringiem?
DziękujęNo to za 2 tygodnie na wizytę i będzie wszystko wiadomo.
Doczytałam, że jesteś w 5 tygodniu jeszcze (a nie 6.), więc to zupełnie normalne, że w pęcherzyku nic nie widać. Także moim zdaniem nie masz się czym martwić.
Ja byłam na pierwszym usg w 6+4 i był pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy. Też się stresowałam ale 2 tygodnie później już był zarodek z serduszkiem tylko 4 dni młodszynigdy nie sprawdzałam owulacji ale wydawało mi się że była później niż wskazywał kalendarzyk i potwierdziło się
![]()
Ile miał mm pęcherzyk ciążowy?Ja byłam na pierwszym usg w 6+4 i był pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy. Też się stresowałam ale 2 tygodnie później już był zarodek z serduszkiem tylko 4 dni młodszynigdy nie sprawdzałam owulacji ale wydawało mi się że była później niż wskazywał kalendarzyk i potwierdziło się
![]()