reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

USG brak zarodka

hej, czy któraś z was miała podobną sytuację … według daty ostatniej miesiączki jestem aktualnie 6+1 tygodniu ciąży, beta sprzed dwóch dni 20 tysięcy. Dziś na USG dopochwowym gin powiedziała że nic nie widać, że ciąża może być młodsza, ale cykle zawsze mam 23-24 dni i wcześniejszą owulację .. takie coś było widać na USG. Co to może oznaczać? Czekać 2 tygodnie na kolejną wizytę czy iść zbadać się na innym sprzęcie? Czy na USG może być widoczne puste jajo płodowe?

Załączniki

• IMG_6231.jpeg
    IMG_6231.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 176
reklama
To jest dobry sprzęt, więc jeśli widać tylko pęcherzyk, to prawdopodobnie na tym etapie jest tylko on.

Ja właśnie wróciłam z wizyty na którą szłam z duszą na ramieniu. Wg. ostatniej miesiączki teraz byłby 8 tydzień i tydzień temu widoczny był pusty pęcherzyk. Wtedy właśnie usłyszeliśmy z mężem żeby się nie nastawiać bo lekarka uważa że szanse są mniej więcej pół na pół że coś zobaczymy po tygodniu albo będzie zła wiadomość. Dzisiaj zobaczyliśmy zarodek i pracujące serduszko i wyliczyła że to 6 tydzień ciąży. Trzymam za Ciebie kciuki, dokładnie rozumiem stres jaki przeżywasz. ❤

Ja właśnie wróciłam z wizyty na którą szłam z duszą na ramieniu. Wg. ostatniej miesiączki teraz byłby 8 tydzień i tydzień temu widoczny był pusty pęcherzyk. Wtedy właśnie usłyszeliśmy z mężem żeby się nie nastawiać bo lekarka uważa że szanse są mniej więcej pół na pół że coś zobaczymy po tygodniu albo będzie zła wiadomość. Dzisiaj zobaczyliśmy zarodek i pracujące serduszko i wyliczyła że to 6 tydzień ciąży. Trzymam za Ciebie kciuki, dokładnie rozumiem stres jaki przeżywasz. ❤
Autorka ma betę 20tys, to marne szanse na to, żeby ciąża była młodsza.

Do góry