alicja1991
Początkująca w BB
Bardzo mi przykroMiałam łyżeczkowanie niestety. Przed na wizycie serduszko pulsowało było widać
Mam nadzieję, ze u mnie będzie inaczej. Niestety do czwartku do wieczora trzeba czekać co tam się dzieje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykroMiałam łyżeczkowanie niestety. Przed na wizycie serduszko pulsowało było widać
A który to byl u Ciebie tydzień? Krwawienia dostałaś? Czy na wizycie wyszlo?Miałam łyżeczkowanie niestety. Przed na wizycie serduszko pulsowało było widać
Na wizycie wyszło . Zatrzymało się na 7 poszłam w 11.zadnego krwawienia ani nic też brałam duphaston 3x1A który to byl u Ciebie tydzień? Krwawienia dostałaś? Czy na wizycie wyszlo?
Przykro mi i współczujęNa wizycie wyszło . Zatrzymało się na 7 poszłam w 11.zadnego krwawienia ani nic też brałam duphaston 3x1
Niefajnie ze lekarka nie zmierzyła crl, bo na jakiej podstawie stwierdziła że ciąża młodsza? To się właśnie stwierdza po crl. Mam nadzieję że następny lekarz Ci to poda. Jeśli rzeczywiście jest o 2 tygodnie mniej to slaboNiestety nie mam i nie zapytałam. Chyba do czwartku pozostaje mi wytrzymać....
To jest to co dostalam 14.02Niefajnie ze lekarka nie zmierzyła crl, bo na jakiej podstawie stwierdziła że ciąża młodsza? To się właśnie stwierdza po crl. Mam nadzieję że następny lekarz Ci to poda. Jeśli rzeczywiście jest o 2 tygodnie mniej to slaboale skoro nie podała crl to kurcze nie za dobrze
ja poroniłam 4 ciąże, zanim cokolwiek było widać na usg. Jedna ciążę utrzymałam, pęcherzyk żółtkowy miał 6mm w 8 tc i dziecko zyje i jest zdrowe. Ale zawsze crl był zgodny z terminem z owulacji. Jeśli miałaś ok 18 stycznia bete ponad 200 to powinien teraz być jakiś 8-9 tydzień. Ale no to trzeba by zmierzyć zarodek żeby wiedzieć, nie dostałaś żadnych zdjęć? Kurcze dziwna lekarka.
To masz informacje. W prawym boku będzie crl. Niestety zdjęcie przysłoniło i nie widzę.To jest to co dostalam 14.02
Jeśli tydzień temu bylo widać pulsowanoe na ekranie to moglo byc serduszko tak jak mowila. Powiedziała, ze w czwartek będzie taki decydujący. Tak jakby zarodek wolniej rósł, ale rosnie za to ten oTo jest to co dostalam 14.02
Właśnie nic tam nie ma. Kompletnie pusto....To masz informacje. W prawym boku będzie crl. Niestety zdjęcie przysłoniło i nie widzę.
A czyli to takie zdjęcie. Kurcze... słabo.Jeśli tydzień temu bylo widać pulsowanoe na ekranie to moglo byc serduszko tak jak mowila. Powiedziała, ze w czwartek będzie taki decydujący. Tak jakby zarodek wolniej rósł, ale rosnie za to ten o
Właśnie nic tam nie ma. Kompletnie pusto....
Takze wiem, ze nic nie wiem jedynie wiem ze pęcherzyk żółtkowy do za rodka jest za duży i moze powodować choroby genetyczne lub poronienie....A czyli to takie zdjęcie. Kurcze... słabo.