Antares, bo Cię, za przeproszeniem, pacnę. Co Ty za farmazony opowiadasz ??? Jakie "nie tak" ??? Tosia nie była jakimś mega bobasem po urodzeniu to i przybiera inaczej. A przybiera dobrze i proszę dać dziecku spokój. Sama rozumiesz-wiosna przyszła, człowiek ma tyle rzeczy do obejrzenia, tyle spraw na głowie, hormony szaleją, a ta matka tylko cycek i cycek

. NIE MARTW SIĘ WARIATKO !!! :-* :-* :-* Wszystko jest w normie. A jak będziesz ją tak często ważyła to się wpędzisz w psychozę. Proszę wrzucić na luz i napić sie czerwonego wina. Mnie pomogło i Mysza od razu zaczęła więcej jeść ;D.
A Marysia, dajmy na to powinna już , jak przeczytalam utrzymywać przez chwilę przedmioty w rączce - figa. Powinna unosić głowę na brzuszku- mowy nie ma (poza tym jednym razem). O podnoszeniu sie na ramionkach nie wspomnę. I co, mam się pochlastać bo tego nie robi ??? Wszystko się z czasem wyrówna. Tydzień temu byłam u pediatry razem z przyjaciółką i jej córeczką. Jula ma 9 mcy i przez ostatnie 3 mce jej waga spadła o 20g. Nic nie przybrała, tylko urosła. Waży 7050g, niezbyt wiele. I trudno, taka jej uroda, widać będzie wysoka i już. A od 4 mca życia źre wszystko i dużo. W 6 mcu dali jej kotleta :

mielonego. Każde dziecko jest inne. NIE MARTW SIĘ !!! :-*