reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pediatra - zalecenia

Nie martwiłabym się gdyby jadła normalnie, wtedy uważałabym że będzie mieć sylwetke po mamusi, czyli bedzie chuda i nie duża. I pewnie płaska w przyszłości, czego jej nie życzę ;)
Ale ona nie chce jeść, zdarza się że przez dzień zje raz porządnie, czyli tak że opróżni mi pierś, a pozostałe karmienia to jest kilka łyków i wrzask. A jak mało je to ja mam mało mleka, więc nawet o 120 ml na jeden posiłek nie ma co marzyć ::)
Ale sobota jest, dziecko śpi, wyprałam firanki, czas sie wyluzować.
Będzie dobrze! ;D

reklama
W nocy wsuwa że jej sie uszy trzęsą. A w dzień najczęściej usiłuję ja nakarmic jak już przysypia, wtedy róznie - albo sie rozbudza i wyje więc nici z jedzenia, albo cos tam ciamknie, ale znowy zasypia przy piersi. Takich rozrywek dostarcza mi moja córa :)

Wiktor jest choreńki. :-[ . Czerwone oczka, kichanko seriami. Glutki z noska usuwamy gruszką, ale modlę się , żeby jakieś zapalenie oskrzeli się nie przyplątało... mam nadzieję że to tylko zwykły katarek... Tak mi go żal... teraz śpi biedaczek.

Remeny widac Irenka najada sie noca na całą dobe, bo wazy nie tak strasznie mało

Misia- współczuje katarku u Wiktorka, niech szybko wraca do zdrowia.
My tez walczymy z katarem, najpierw Paulina (jeszcze katar ma), a od wczoraj Natalka. Także mamy bardzo wesoło, mam nadzieję, że chociaż nas katar ominie.
Ja na katar daję dwa razy dziennie po 3kropelki cebionu i małą łyżeczkę wapna (dla dzieci). Jak Natalka miała 5m-cy i miała katar tak mi zaleciła lekarz, i teraz u lekarza nie byłam (póki co).

Misia moja Oliwka tez własnie przeszła katarek. Nosiłam ją duzo do góry aby sływał a pozniej wyciagałam. Nie koenicznie złpaie zapalenie bo jest już duży i płuca tez ma duże. Najgorzej jest z miesięcznym i dwumiesiecznym dzidziusiem.Zobaczysz szybko przejdzie!!!
Trzymam Kciuki za Wiktorka

Całuski dla Wiktorka,u nas tez sprawdziła sie frida przy katarku
podawałam jeszcze wit c,na pewno szybko minie bo my wszystkie tego zyczymy slicznemu Don Wiktorio

Zdrowiej szybciutko Wiktorku...
U nas chorubsko przeszło na gardło i biedak nawet pogadać sobie nie mógł. Ale juz jest dobrze - no prawie bo wydaje mi się ze jeszcze gdzies tam furczy.

reklama
jejku Wiktorku trzymaj się :-* :-*
Krzysiaczku Ty też się trzymaj,
ta pogoda jest strasznie zdradliwa

Do góry