reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Hej dziewczyny!

Karolla to super ze mala tak fajnie przybiera, w ogole gratulacje wszystkim dzieciaczkom kilogramow i centymetrow!My tez emle stosujemy i bardzo sobie chwale choc wiem ze nie u wszystkich dziala.zagladam do was bo u nas cos cicho ostatnio na dziale styczniowek :(

Sebastian wazy 9600 i ma 81 cm! ida mu wlasnie dwie dolne jedynki,jak dotykal to juz czuc,jje zupki,deserki,mleczko z cycusia i dostalismy pozwolenia na kaszke ale mam podawac w ciagu dnia zeby spalil podczas ruchu,a i z nowosci to opanowal pozycje do raczkowania ale za grom nie wie co dalej i tak sobie stoi i stoi az mu sie nogi rozjada!a co tam ,zamieszcze zdjecie i pochwale sie ;)

milego dnia dziewczyny,ide myc okna jak maly spi ( nauczylismy jego zasypiac samemu w lozeczku,tydzien to trwalo....)

Monika piekną synuś przyjął pozę widzę że chłopcom to jakoś łatwiej wychodzi ;) co do kaszek to też pytałam czy dawac
bo Ola wage ma sporą i lekarz mówiła żeby nie na noc tylko jako podwieczorek lub drugie śniadanie bo w kaszkach jest dużo
witamin i ogólnie są git ;D

Wow :) gratuluję Olcia wagi :) Tosieńce tyż gratulujemy i w ogóle to najważniesze że zdrowe te nasze maluchy :)
Ja kaszkę daję Misiowi na drugie śniadanko koło 9 a potem i tak jeszcze chce pocycać heh.

my tez po szczepieniu przeciw zoltaczce ... maly wazy wazy 9300 w skarpetkach pampersie i bluzeczce czyli 9100/9200 bez :-) poza tym wzrost 74/76 cm wsio ok
gratu;lujemy Olci i Sebkowi "gabarytkow"

Olcia i Hubercik niezłe osiągi macie :o
My dziś byłyśmy na szczepionce, Igunia 7500 waży mi się zdaje, że dużo więcej jak ją tak na rączkach dłużej noszę ;)
Co do wzrostu to według pielęgniarki wyszło 65 cm według moich domowych pomiarów 68 cm
Dziś była inna pani doktor też sympatyczna, śliniaczek Iguni dała w prezencie ;D ;D dalej mamy dawać devikap ale ja już dawno nie dawałam ale się nie przyznałam :-[ wpisała w książeczce mały przyrost całego ciała ale nam powiedziała, że jest dobrze i że teraz już nie będziemy tak mocno przybierały.
Wzięłąm sobie od niej skierowanie do endokrynologa wreszcie, tylko kolejka aż do października, jak pani doktor wróci z urlopu to spróbujemy się wcisnąć wcześniej.

A Vigantol to niby na co skutkuje?

No i prosze Hubertos prawie dogonil Olcie:) Ale pieknie rosna dzieciaczki.
Gratulacje rowniez dla Tosi i Iguni:)
Pieknie, pieknie.
Pozdrowionka dla przystojniaka Sebastianka. Pieknie raczkujesz!

My na szczepienie 22 sierpnia, zobaczymy ile moj maly "brytan"wazy:)
Ja daje kaszke na noc, tzn ok 19, a pozniej cucus na dobranoc po kapieli, czyli ok 21.
Dzisiaj jestem wyspana, bo maly spal od 21.30 do 6 rano, jedzonko i spanko do 8.
Teraz drzemie na balkonie.

reklama
Do góry