• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

piekące oczy

basia_paw

Fanka BB :)
co stosujecie na podrażnione oczy? od paru dni mam wrażenie jakbym miała piasek w oczach, zakraplam co jakiś czas sól fizjologiczną ale dużo to nie daje, muszę posiedzieć przy projekcie przy kompie ale po kilku minutach oczy mnie pieką :(

reklama
kup sobie hialeye free, sama uzywam tych kropli, używam tych bez konserwantów bo oe są bezpieczniejesze dla osób z soczewkami, czesto mam suche oczy i zawsze po zakropleniu jest wielka ulga :)

też tych kropelek używam, mi pomagają pry mojej alergii, mniej oczy łzawią i pieką, to taki mój must have w apteczce na lato :) dobre krople potrafią zdziałać cuda

też tych kropelek używam, mi pomagają przy mojej alergii, mniej oczy łzawią i pieką, to taki mój must have w apteczce na lato :) dobre krople potrafią zdziałać cuda

czy te kropelki mogą stosować tez osoby które noszą soczewki? Niedługo zima i ja wtedy się przestawiam na soczewki bo nie cieprię zaparowanych okularów, natomiast szkła uż kilka razy spowodowały u mnie zapalenie spojówki to cjyba głównie z powodu dużego przeuszenia oka, ja to zaraz oczy tarłam i problem gotowy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry