kataszaone
nowa mama
eee to fajnie wg tego u mnie jest wszystko ok...ale do końca mogę tylko 10 przytyć.. realne??
od 10 do 13 pewnie, tak jak ja wedlug tego. wedlug innego do 15.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eee to fajnie wg tego u mnie jest wszystko ok...ale do końca mogę tylko 10 przytyć.. realne??
a ja mialam miec wizyte za tydzien ale bede miala jutro. czemu? Dzis po poludniu kiedy tu pisalam, zlapal mnie wieeeeeelki i baaaaardzo bolesny skurcz az mi noga zdretwiala i mnie zemdlilo. Bardzo sie przestraszylam, chociaz po 5 minutach bylo po wszytkim. Bardzo mozliwe tez tez bylo to od nerki i tak promieniowalo ze az przod pobrzusza bolal. ( mam piasek w nerkach, jak juz pisalam.) ale i tak bardzo sie boje ze to moglo byc jednak na odwrot - od brzucha po kregoslup przez plecy![]()
od 10 do 13 pewnie, tak jak ja wedlug tego. wedlug innego do 15.
No to naprawde dziwnie. U nas tez robia zadko bo tylko 2 razy jak wszystko jest w porzadku. Nie dawno to zmienili bo przedtem (jak w pierwszej ciazy bylam) to robili 3 razy. Ale pierwsze jest w 8 tygodniu zeby potwierdzic ciaze a drugie w 20 tygodniu. Ja juz mialam 2 razy usg ( w 8 i 13 tygodniu) i teraz nastepne w 20, za dwa tygodnie. Mialam wiecej razy robione bo mam chorobe nerek.
Laski wyluzujcie trochę z tymi chłopakami, bo mi statystycznie spada prawodopodobieństwo na sunusia:-):-):-).
gibagatek To faktycznie macie nie zaciekawie z tym USG żeby się prosić i płacić za coś co się należyMasakra
Jeszcze jakby to było całkowicie prywatnie to rozumiem ale to jest normalne złodziejstwo i oszustwo...
![]()
hmmm troche słyszałam o poczynaniach służby zdrowia w Stanach, mam przyaciela amerykanina, mieszkał u nas w Polsce dwa lata i zazdrościł, ze mamy NFZ bo u niego to za wiele rzeczy się płaci i to konkretne kwoty, a jak nie masz w ogóle ubezp. to możesz umierać przed wejściem szpitala..![]()