kataszaone
nowa mama
eee to fajnie wg tego u mnie jest wszystko ok...ale do końca mogę tylko 10 przytyć.. realne??
od 10 do 13 pewnie, tak jak ja wedlug tego. wedlug innego do 15.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
eee to fajnie wg tego u mnie jest wszystko ok...ale do końca mogę tylko 10 przytyć.. realne??
a ja mialam miec wizyte za tydzien ale bede miala jutro. czemu? Dzis po poludniu kiedy tu pisalam, zlapal mnie wieeeeeelki i baaaaardzo bolesny skurcz az mi noga zdretwiala i mnie zemdlilo. Bardzo sie przestraszylam, chociaz po 5 minutach bylo po wszytkim. Bardzo mozliwe tez tez bylo to od nerki i tak promieniowalo ze az przod pobrzusza bolal. ( mam piasek w nerkach, jak juz pisalam.) ale i tak bardzo sie boje ze to moglo byc jednak na odwrot - od brzucha po kregoslup przez plecy![]()
od 10 do 13 pewnie, tak jak ja wedlug tego. wedlug innego do 15.

No to naprawde dziwnie. U nas tez robia zadko bo tylko 2 razy jak wszystko jest w porzadku. Nie dawno to zmienili bo przedtem (jak w pierwszej ciazy bylam) to robili 3 razy. Ale pierwsze jest w 8 tygodniu zeby potwierdzic ciaze a drugie w 20 tygodniu. Ja juz mialam 2 razy usg ( w 8 i 13 tygodniu) i teraz nastepne w 20, za dwa tygodnie. Mialam wiecej razy robione bo mam chorobe nerek.

Laski wyluzujcie trochę z tymi chłopakami, bo mi statystycznie spada prawodopodobieństwo na sunusia:-):-):-).
gibagatek To faktycznie macie nie zaciekawie z tym USG żeby się prosić i płacić za coś co się należyMasakra
Jeszcze jakby to było całkowicie prywatnie to rozumiem ale to jest normalne złodziejstwo i oszustwo...
![]()

hmmm troche słyszałam o poczynaniach służby zdrowia w Stanach, mam przyaciela amerykanina, mieszkał u nas w Polsce dwa lata i zazdrościł, ze mamy NFZ bo u niego to za wiele rzeczy się płaci i to konkretne kwoty, a jak nie masz w ogóle ubezp. to możesz umierać przed wejściem szpitala..![]()