reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Zazdroszcze wam dziewczynki ze znacie juz plec swoich maluszkow i bardzo wszystkim gratuluje,ja musze poczekac do czwartku wtedy moze i ja juz bede wiedziala,wtedy pierwsze co zrobie jak przyjde od lekarza to napisze wam kogo ja nosze pod seruszkiem:-D:-D

Shingle i Tygryniu słoneczka moje i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was, dajcie znać szybko co i jak :-):-):-)

DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja :tak::tak::tak: I gratuluję syneczka :happy::happy::happy:

No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie :-p A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę :laugh2::laugh2::laugh2:
super!!!:-D Gratuluje córuni!:-D

Zazdroszcze wam dziewczynki ze znacie juz plec swoich maluszkow i bardzo wszystkim gratuluje,ja musze poczekac do czwartku wtedy moze i ja juz bede wiedziala,wtedy pierwsze co zrobie jak przyjde od lekarza to napisze wam kogo ja nosze pod seruszkiem:-D:-D

a ja juz moze jutro :) bardzo was prosze o kciuki bo juz dwa razy sie zawiodlam :( myslcie zeby dzidzia byla spokojna zeby pokazala co tam ma i moze twarzyczki troszke niech tez pokaze ( wiem, za duze wymagania mam :p ) Dla mnie jedyna szansa to 3d przez tego mojego złośnika co mam go w brzuchu. Zdjec tez nie lubi, wiec nie mam pamietaek, ostatnia moja pamiatka to z 12 tygodnia :( tak to mam same glowki i nozki :(

Shingle i Tygryniu słoneczka moje i ja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was, dajcie znać szybko co i jak :-):-):-)

DoubleAga- wszystko będzie ok, zobaczysz mówię Ci to Ja :tak::tak::tak: I gratuluję syneczka :happy::happy::happy:

No, a ja... Wróciłam z wizyty i wszystko jest w porządku-nasza Oleńka (!!!!!mamy dziewczynkę!!!!!!) rozwija się i rośnie książkowo :-) jest zdrowa jak ryba i szaleje w brzuszku tak, że ledwo nadążałam za nią na ekranie :-p A mężuś jest w siódmym niebie, że będziemy mieli córeczkę :laugh2::laugh2::laugh2:

:laugh2: juuupi! gratuluje! :):):):) Ladne te imiona, wszystkie takie niepowydziwiane, czyli takie jak lubie :) jakiekolwike dasz bedzie pieknie :)

Dziewczyny, doczekaja sie Wasi mezowie i to jeszcze nie raz. Czasami nawet oberwa jak beda chcieli poprostu sie do Was przytulic :tak: Wszystko jeszcze przed nimi :-) Potem to nawet bedzieci sobie urzadzali konkursy czy to byla nozka, raczka, a moze wypiela sie pupa lub glowka :-D Wtedy dopierp facet jest w szoku, gdy wygladacie jakbyscie mialy w sobie jakiegos przybysza z kosmosu ktory sie w Was porusza :-D

dokladnie tak! mowie wam ja mialam identycznie na poczatku i tez wmawialam ze tatus uspokaja dzidzie, bo dzidzia sie wtedy bezpiecznie czuje :) a teraz? teraz dostaje kopniaki na plecy w nocy ( my uwielbiamy spac w "puzzlach" albo ja przytulona do jego plecow i dopasowana, albo on do mnie :p )I szaleje za dnia, kiedy tylko chce to doklada reke i zawsze cos poczuje. Kurcze dziewczyny a moze moja dzidzia niedobrze sie czuje w moim brzuchu?

Wiecie,że u Nas jest identycznie,rano przed śniadaniem mała daje o sobie znac..jak tylko mój wstaje do pracy,zacznie gadac do niej i dotykac brzuszka to ciszaaa..wieczorem też coś oglądamy ,ruszy sie ,mój przyłoży ręke i spokój..hmm..ciekawe dlaczego własnie tak jest..;-)

to ja już tylko potwierdzę po dzisiejszym usg, doktor stwierdził, że to mężczyzna płci męskiej :))) zrobił nawet zdjęcie jajców ale drukarka się sfajtoliła i rozmazała wszystko ... :-D
Gratuluje!!!!:-D A jak będzie miał na imię?:-)
SIUNIAB A Tobie gratuluje Kochana córuni!!!!:-D

Nie martw się na pewno poznasz:tak::-) Może już w czwartek;-):-) Będę trzymać kciuki żeby tak było:tak:
a ja juz moze jutro :) bardzo was prosze o kciuki bo juz dwa razy sie zawiodlam :( myslcie zeby dzidzia byla spokojna zeby pokazala co tam ma i moze twarzyczki troszke niech tez pokaze ( wiem, za duze wymagania mam :p ) Dla mnie jedyna szansa to 3d przez tego mojego złośnika co mam go w brzuchu. Zdjec tez nie lubi, wiec nie mam pamietaek, ostatnia moja pamiatka to z 12 tygodnia :( tak to mam same glowki i nozki :(
Na pewno będę trzymać kciuki:tak: Oby uparciuszek pokazał się ładnie mamusi:tak::-) i dał sobie zrobić śliczną fotusie;-):-D

reklama
Do góry