reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama

Siuniab
gratuluję córeczki :-D Czadowo :-D Co do imion to ja mam siostrę przyrodnią Agatę (nie usiedzi w miejscu - wiecznie gada i wszędzie jej pełno, ale wszystkie inne Agaty które znam mają tak samo:-p), mojego ojczyma siostrzenica to Aleksandra (ma bardzo poukładane w głowie, mądra dziewczynka z Niej) a mojej siostry ciotecznej córa to Karinka - kapitalna dziewunia :-D Taka przebojowa ;-)

Marga trzymam kciuki za wizytę :-)

U mnie też 3,8 kg na plusie, ale to 19 tydzień dopiero.
Ale i tak nie jest źle- w poprzedniej ciąży przytyłam 20 kg:szok:

Ostatnia edycja:
ja mam córcię Oliwię na którą wołam Ola :)) jakbym miała mieć drugą córcię, to chciałabym Julkę, tak mi się jakoś podoba :)))))

a co do synka to nie mam pomysłu... jest Junior i na razie tak do niego mówię :D

super, coraz więcej nas wie, kto buszuje w brzusiu :) wspaniałe uczucie :D

co do imienia dla synka, to brak wspólnego pomysłu... ja chciałam Damiana a mój m chce Konrada :))) więc jesteśmy na etapie mówienia do małego junior :)))

Siuniab gratuluję córeczki :-D Czadowo :-D Co do imion to ja mam siostrę przyrodnią Agatę (nie usiedzi w miejscu - wiecznie gada i wszędzie jej pełno, ale wszystkie inne Agaty które znam mają tak samo:-p), mojego ojczyma siostrzenica to Aleksandra (ma bardzo poukładane w głowie, mądra dziewczynka z Niej) a mojej siostry ciotecznej córa to Karinka - kapitalna dziewunia :-D Taka przebojowa ;-)

No co do imion i ich znaczeń to jest dokładnie tak jak piszesz. Agaty-gadatliwe, wszędzie ich pełno, Ole to poukładane i mądre dziewczyny a Kariny są przebojowe. Dlatego pozostanę przy Oli a cechy przebojowości i błyskotliwości (aby sobie w życiu i towarzystwie poradziła i była szanowana) postaram się w nią wpoić :-)

reklama
Do góry