reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ale fajnie!! Bedziemy rodzic w tym samym dniu:))

no ale niestety nie na tej samej prordowce:/

a swoja droga to tloczno sie tutaj robi:)))))))))))))))im wiecej tym weselej...
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMY LUTOWE:)))) zaopatrzcie sie w okulary i to dobre...bo czytania to tuatj wiecej jak w szkole zescie mialy:p

Kurczę, dziewczyny, czy Wam też leci krew z nosa? Cały czas mam jakiś dziwny katar a jak wydmu****ę nos, to normalnie skrzepy krwi się pojawiają. Przepraszam za obrzydliwy opis:-)

reklama
No to TURBOSIUNIOLODÓWECZKA was zawstydzi! Ja ważyłam 1700!!! :szok::eek: Podobno wyglądałam jak miniaturka dziecka, a mama karmiąc mnie butelką musiała smoczek zwijać w trąbkę bo inaczej mi się do buźki nie mieścił :szok:

A co do bólu piersi, to ja mam problem... od ponad 3 tyg. boli mnie prawa pierś, nawet jak dotknę ją przez przypadek.. i taką kulkę tam czuję... boję się... :-:)-:)-:)confused::confused::confused:
Czy to może być coś groźnego? Bo druga mnie nie boli...

Do góry