reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ja ważyłam 3.200...mój M podobnie
Fifi jak sie urodzil to miał 3.570..a według usg wychodził 2.900....:shocked2: wiec bylismy w szoku ze ponad pol kilo różnicy. Tym bardziej ze ostatnie usg mialam w dniu porodu....

Tutaj mi nie powiedzieli jak duża jest mała...ale w 34 tyg mam jeszcze jedno usg to sie popytam czy miesci sie w normie haha
No a dziecko 5 kilowe....wow....mój Filip ważył 5 kilo jak miał prawie 5 miesięcy...więc nie wyobrażam sobie takiego porodu jako lekkiego........

No to TURBOSIUNIOLODÓWECZKA was zawstydzi! Ja ważyłam 1700!!! :szok::eek: Podobno wyglądałam jak miniaturka dziecka, a mama karmiąc mnie butelką musiała smoczek zwijać w trąbkę bo inaczej mi się do buźki nie mieścił :szok:

A co do bólu piersi, to ja mam problem... od ponad 3 tyg. boli mnie prawa pierś, nawet jak dotknę ją przez przypadek tak delikatnie.. i taką kulkę tam czuję... boję się... :-:)-:)-:)confused::confused::confused:
Czy to może być coś groźnego? Bo druga mnie nie boli...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja czekaj wlasnie sie mamuski pytam ile...3500...mowi mi i 55cm...no wiec nie za mala haha:p

A mnie cycole tez ostatnio cos nie bardzo...i bola...ale najwieksze jazdy to mam ze stopami no bola jak cholera...a jakie zylaki mi sie porobily i kostek nie widac juz w nogch takie kolki mam no...

A ty Kasienko nie denerwuj sie tylko przy nastepnej wizycie sie zapytaj lekarza co i jak????

ja czekaj wlasnie sie mamuski pytam ile...3500...mowi mi i 55cm...no wiec nie za mala haha:p

A mnie cycole tez ostatnio cos nie bardzo...i bola...ale najwieksze jazdy to mam ze stopami no bola jak cholera...a jakie zylaki mi sie porobily i kostek nie widac juz w nogch takie kolki mam no...

A ty Kasienko nie denerwuj sie tylko przy nastepnej wizycie sie zapytaj lekarza co i jak????

laska noś skarpetki tzw. "piętki", takie przed kostkę to i mniej żylaków będzie i kopytka tak nie będą puchły

No to TURBOSIUNIOLODÓWECZKA was zawstydzi! Ja ważyłam 1700!!! :szok::eek: Podobno wyglądałam jak miniaturka dziecka, a mama karmiąc mnie butelką musiała smoczek zwijać w trąbkę bo inaczej mi się do buźki nie mieścił :szok:

A co do bólu piersi, to ja mam problem... od ponad 3 tyg. boli mnie prawa pierś, nawet jak dotknę ją przez przypadek tak delikatnie.. i taką kulkę tam czuję... boję się... :-:)-:)-:)confused::confused::confused: Czy to może być coś groźnego? Bo druga mnie nie boli...

Siuniab- babo jedno marsz do lekarza!!!!
Z cyculami nie ma żartów...i lepiej zadbaj o nie teraz puki jeszcze nie karmisz......
ja juz pisalam wczesniej ze mi sie ropien zrobila i masakra ze szok....wiec teraz juz wiem ze na cycuchy trza uwazac....moze to zgrubienie na skutek hormonow!!!! i wcale nie musi oznaczac coś zlego ale dopuki nie sprawdzisz nie przekonasz siE!!!!!!!

U mnie z dolegliwosci : nadal napinajacy sie brzuch....zaczelam liczyc ile razy mi go napina....dzis juz 6 razy naliczylam...a dopuszczalne jest 5 razy!!!!!

Chyba No spe wezmę zeby czasem zaraz nie rodzic!!!!!! ehhh

reklama

A co do bólu piersi, to ja mam problem... od ponad 3 tyg. boli mnie prawa pierś, nawet jak dotknę ją przez przypadek tak delikatnie.. i taką kulkę tam czuję... boję się... :-:)-:)-:)confused::confused::confused:
Czy to może być coś groźnego? Bo druga mnie nie boli...

Moja gin ( a jest onkologiem radiologiem też ) wysłała mnie pół roku temu na biopsję właśnie takiej kuleczki w cycu - sama ją znalazłam ( a inny onkolog mnie badający patrzył na mnie jak na wariatkę i nic nie czuł). Okazało się, że...to jest KULKA TŁUSZCZU i zapchany kanalik mlekowy czy cośtam po nieudanej ciąży wcześniejszej...
Sprawdź, czy pod pachą po stronie tej piersi z kulką jest zgrubienie w okolicach węzła chłonnego a poza tym - MARSZ DO LEKARZA bo to pewnie wszystko jest od hormonków w ciąży

Do góry