reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
mój nie bierze urlopu tylko ma jakoś przyznane 2 tygodnie a że ma świetne układy z szefem to mu wpadnie jeszcze parę dni, plus do końca marca ma do wykorzystania 8 dni zaległego urlopu więc się śmiejemy że cały miesiąc będzie w domu siedział:-D do tego moja mama ma roczny urlop, więc przyjedzie i będzie mieszkała u dziadków by nam nie przeszkadzać, a wciągu dnia będzie wpadała z obiadami ugotowanymi u dziadków, żeby poprać poprasować ciuszki, posprzątać lub zerknąć na małego bym mogła sie wyspać:sorry: kcohana moja:sorry: ale już powiedziała że nie będzie za mnie myć czy ubierać małego żebym sama się z tym oswajała:tak: no i potem w czerwcu mąż bierze dwa tygodnie urlopu i jedziemy na domek na Mazury a w tym czasie zrobimy tam chrzciny i wpadną tam do nas znajomi:tak:

reklama
Dziewczyny, które się rozpakowały (znalazłam na forum):

20 stycznia (termin 1 luty)
Sorga

2 luty (termin 6 luty)
anita_28

4 luty (termin 31 stycznia)
dormark

7 luty (termin 2 luty)
AguśZakochana

12 luty (termin 9 luty)
kurzofretka

15 luty (termin 10 luty)
AnnaS

15 luty (termin 22 luty)
bunka33

17 luty (termin 18 luty)
myszunia

25 luty (termin 26 luty)
juleńka

Ostatnia edycja:
Kochane w związku z tym, że mamy już pierwszą rozpakowaną Lutówkę najwyższa pora stworzyć taki wątek, by w odpowiednim miejscu można było pogratulować Mamusiom, które mogą już cieszyć się swoimi Maleństwami po drugiej stronie brzuszka:-D

mama-i-dziecko3.jpgwe_dwoje_1_1466.jpg
noworodek.jpgphpThumb.php.jpg

Zacznę pierwsza:-D

angela_nd ogromne gratulacje dla Ciebie i dla Twojego synusia Aleksa:-) troszkę wcześnie chciał się wydostać z brzuszka, ale to pewnie dlatego, że chciał być już z Rodzicami na Mikołaja i na Święta Bożego Narodzenia:-D oczywiście ogromnie mocno trzymam kciuki, by Aleks okazał się zdrowym i silnym mężczyzną i szybciutko mógł być z Rodzicami w domku:-) buziaczki:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak samo u mnie w szpitalu nie potrzeba podpasek - oni dają ze szpitala - taką a la ligninę i nie pozwalają wkładac podpasek - bo na tej ligninie sprawdzają kolor czy ilość krwi
copy.png
favicon.ico

Ja również dorzucę swoje pozdrowienia i życzenia dla angela_nd i małego Aleksa:
jak najszybszego powrotu do domciu w zdrowiu i radości.
Gratuluję szczęśliwym Rodzicom :happy:

mon

my jeszcze musimy kupić kosmetyki i prawie wszystko mamy :-D dzis doszedl do zakupionych rzeczy wozeczek :-D ale sie ciesze :-D tak jak by to był dla mnie wozek :-D hihi

oj pośpieszył się syneczek troszkę:-) rzeczywiście ,pewnie chciał choinkę zobaczyć po tej stronie brzuszka już:-D.Gratuluję i życzę Wam dużo zdrowia.

reklama
Do góry