Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rany, wychodzi na to że będziemy karmić, zmieniać pieluchy, potem się myć, sikać, znowu myć, znowu karmić i tak w kółkoBo taki maluch to dosyć często je, trwa to podobno na początku długo, i co chwila robi w pieluchę. Ja jak to czytam to mam wrazenie że nie będę miała kiedy zjeść, o gotowaniu i sprzątaniu nie wspominając
![]()
A jak chce częściej, to będziesz go karmić częściej 
No i trzeba się będzie tym maluszkiem zająć, więc tak jak pisałaś na początku nie będzie czasu na nic.

Warto pamietac, za na rane po nacieciu czy peknieciu napewno nie stosowac nasiadowek albo dlugotrwalych okladow tylko przemywanie - najlepiej jakims ziolkiem. Ja wcale zle nie wspominam pologu i nastawiam sie, ze i tym razem tez tak bedzie:-);-)

ja mam wizyte 22.12 a pozniej juz co 2 tyg. a juz JUTRO!! jade na usg ciekawe jak moja kochana dzidzi rosnie, i czy w zwiazku z ta nie tolerancja na glukoze jest wieksza niz powinna... jak narazie ostro trwam w poscie, byle by silnej woli starczylo do lutego![]()
Dziewczynki moje, powiedzcie Wy mi, jak odczuwacie ruchy Dzidzi?? Bo ja czuję takie jakies bulgotanie.... Jak to u Was jest?
to mojej kolezanki siostry syn wazyl 5600i urodzila sn
![]()
Kochane siusiak potwierdzony:-) Bartuś waży 1200g![]()
O matko ale będziesz miała lataniaJa będę miała maraton wizytowy przed Świętami... 17 grudnia wizyta u państwowego, więc 16 muszę iść na badania. 21 grudnia wizyta u prywatnego gina, a 22 grudnia USG państwowe...
uważaj na siebie:-(trzymam kciukija mam też dziś USG))) o 17 w szpitalu państwowym, już się nie mogę doczekać
![]()
:-)Dokładnie, ja już się zaopatrzyłam w szare mydło w płynie do szpitala. Zamiast Tantum Rosa mi położna powiedziała, że można użyć roztworu nadmanganianu potasu - na pewno ekonomiczniej:-)Do tego przemywania się poleca moja położna albo zwykłe szare mydło (ma najmniej chemii i substancji perfumowych i zapachowych) lub płyn Tantum Rosa.![]()