Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jak o tym czytam to mam dokładnie takie samo wrażenieJa miałam dosyć, jak ostatnio posłuchałam o połogu.
Dla mnie przy tym poród to nic, potem dopiero się zacznie :-(
Poza tym poród to kilka godzin, a połóg kilka tygodni - męczarnia:-(Ponoc szyjke mam na jeden centymetr !! przeciez to bardzo malo i dlatego sie zamartwiamkazala mi brac magnez 3 razy dziennie i odpoczywac !
mi gin powiedział, że moja malutka może ważyć na końcu ok.3200-3300. ja ważyłam 3200 a mój M. 2700. Zobaczymy w czyje ślady pójdzie córa![]()

).... 
Dzieki dziewczynki :*
My na początku ciąży używaliśmy sobie za wszystkie czasy. W domu,w samochodzie rano i wieczorem.Na parkingu i w lesie heheh
Nesca to masz szczescie.Ja przed ciążą slodyczy nie lubiłam a teraz... ;O Potrafie zjesc dziennie dwie tabliczki czekolady albo cała bomboniere. Potem patrzę na te papierki i nie mogę wierzyć w to co sie stałoMoja malutka daje czadu zawsze w nocy koło 1 rany jak jej to zostanie to bedzie katastrofa

to mojej kolezanki siostry syn wazyl 5600i urodzila sn
![]()