reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18

Ja poznam wage Witusia jutro wieczorem, ale cos czuje, ze 2,5kg to on ma napewno, bo czuje, ze jest duzy i ma "ciezkie" ruchy. a brzuch mam inny niz w pierwszej ciazy. Wtedy byl taki bardziej rozlany jakby a teraz jest mega ciezka kula z przodu.

TRZYMAM KCIUKI ZA USG. NAPISZ PRĘDZIUTKO JAK Z WAGĄ

Shingle - no to już duża Twoja córcia!!! Napisz jak po państwowym usg ją zmierzą.
copy.png
favicon.ico

reklama
Mi sie podoba Adrianek i Mateuszek..ale wybór należy do Was..;-):-)
Najważniejsze by imię się Wam podobało:-)

Ja miałam wybrane dla synka Bartuś (ale okazało się że będzie dziewczynka), ale jesli chodzi o Twoje typy, to Adrianek zawsze mi się tez podobało (cholera wszystkie są ładne -te co wymieniłaś). A i dodam, że mam synka Oliwierka.

Ostatnia edycja:
U mnie wczoraj w 34 tygodniu waga 2400, i podobno mieści się w normie, wiec raczej mój synek nie bedzie ważył te 4 kg tak jak utrzymywali niedawno jeszcze, tylko bedzie przeciętnym noworodkiem tak powiedział lekarz tylko moze być długi (dokładnie jak moj mąż :p wysoki i chudy). Z wymiarów wychodzi 35/36 tygodni :):-)

Ja jestem po kolejnym USG i trzeci lekarz nie ma wątpliwości - na bank córcia :rofl2::rofl2::rofl2:
Ale troszkę mnie zaskoczył wagą. Wczoraj ważyła 2100 a dzisiaj inny lekarz obliczył 2500... Ciekawe ile będzie ważyć przy urodzeniu ;-)

U mnie wczoraj w 34 tygodniu waga 2400, i podobno mieści się w normie, wiec raczej mój synek nie bedzie ważył te 4 kg tak jak utrzymywali niedawno jeszcze, tylko bedzie przeciętnym noworodkiem tak powiedział lekarz tylko moze być długi (dokładnie jak moj mąż :p wysoki i chudy). Z wymiarów wychodzi 35/36 tygodni :):-)

hihi to tak jak moj artur, dluuugi i chudy :) i Iga tez jest długaśna - tak powiedziała mi lekarka. Ciekawe czy to sie sprawdzi :) ? ;)

reklama
Do góry