reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Smsik od Milenki (26 stycznia 2010r. godzina 22:31):

"Igor urodził się o 13:49, waga 3kg, 55cm, 10pkt. Jestem na morfinie, boli, ale jak patrzę na małego to mi lepiej. Chyba nie zasnę, bo non stop chce cyca i być obok mnie. Jestem na sali jednoosobowej, położne niemiłe. A jak u Was? Urodził ktoś jeszcze? Buzi"

reklama
Smsik od joasia89 (26 stycznia 2010r. godzina 23:05):

"Hej. Przepraszam, że tak późno, ale mam rozwarcie na 5cm leżę sama na porodówce. Boli strasznie, ale chcę mieć to już za sobą. Całuski. A jak tam inne lodóweczki?"

Smsy od joasia89:

27 stycznia 2010r. godzina 8:00 -> "Już jest synek. 3700g, ale ile punktów to nie wiem:( ale nacinali mnie...boli strasznie:("

27 stycznia 2010r. godzina 8:04 -> "Urodził się o 3:05. Rodziłam go 3 godziny. Powiedz dziewczynom, żeby się nie bały, ale muszą wiedzieć, że to cholernie boli!"

Smsik od hunjord (27 stycznia 2010r. godzina 9:56):

"Hej skurcze nadal są, ale nic nie czuję. Niedawno byłam badana i jeszcze na pewno do jutra mnie potrzymają. Narazie rozwarcia nie ma. Dziękuję za pamięć i pozdrowienia dla wszystkich:)"

reklama
sie nie martwcie, zobaczycie dzieciaczka i imię samo wyjdzie :)
Ja tam jak palnęłam imię w październiku (tak mi przyszło do głowy, jak po usg sie dowiedzialam ze chlopak), tak już sie przyzwyczailismy i zostało :)
Ale wszystkim mówimy, że "nie wybralismy", zeby dali nam spokój :-):-)

Do góry