olenka12345
Fanka BB :)
Dziewczyny ogromne gratki i duuuużo zdrówka życzę!!;-):-)
ale Wam zazdroszczę..;-)
ale Wam zazdroszczę..;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana współczuje takiego lekarza miałam podobnie w pierwszej ciąży lekarz totalnie olewał sprawe badał mnie (ginekologicznie) kiedy miał ochote i o kazde USG musiałam sie prosic wręcz żądać. Moim zdaniem powinnaś iść do prywatnego lekarza upewnić sie ze z dzieckiem jest wszystko w porzadku i nie martwić sie... Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze zdasz relacjeDziewczyny czy mozecie mi powiedziec czy to normalne czy moze ja juz panikuje.
Moj lekarz od poczatku ciąży mam wrazenie ze sprawe olewa.Mialam robione badania:
cytologia,
wr,
glukoza na czczo
,morfologia i mocz.
Wiecej zadnych badanian nie zlecil a czytalam ze jeszcze powinna bc toksoplazmoza,i jakies inne.Termin porodu mam za 2 tyg. a on mnie nawet ginekologicznie wogule nie badal,tylko tetno dziecka.Nie mialam tez ani razu KTG powiedzial ze nie widzi takiej potrzeby.Kolejnej wizyty tez juz nie wyznaczyl tylko jakby sie zaczelo to mam odrazu do szpitala jechac bo w ciagu pewnie 2 tyg. urodze.
U niego usg mialam robione tylko 2 razy ,na reszte to jezdzilam prywatnie bo sie niepokoilam czy wszystko ok.Ostatnie mialam w 28 tyg i od tej pory mnie na zadne usg nie skierowal.Nawet nie wiem jak dzieciatko jest ulozone,czy wód mam odpowiednia ilosc,czy rozwarcie jakies,zupelnie nic.
Moze to normalne,ja nie wiem dlatego prosze odpiszcie mi czy u was tez tak jest?czy ja mam jakiegos pecha do lekarzy.