Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Antares77 pisze:Dzieki dziewczyny
Monika- patyczkiem to nakładasz czy wkraplasz?
Karola - Sudocrem tez niewładnie o tormentiolu słyszłam.Spróbuję.Bo to początek jest wiec nie chce jej zababrać.I tak już mi smutno, ze z tym pepkiem, kolkami teraz pupa...co ze mnie za matka...
Fajnie z pepkiem![]()
MonikaG pisze:Antares77 pisze:Dzieki dziewczyny
Monika- patyczkiem to nakładasz czy wkraplasz?
Karola - Sudocrem tez niewładnie o tormentiolu słyszłam.Spróbuję.Bo to początek jest wiec nie chce jej zababrać.I tak już mi smutno, ze z tym pepkiem, kolkami teraz pupa...co ze mnie za matka...
Fajnie z pepkiem![]()
Jak maly spokojny to zakraplam ale podwazam troche kikut zeby polecialo pod pierscien kikuta, a jak maly biega na 100 metrow ( tak rusza nogami ) to na patyczek te fioletowe cudo i wokol pepka i pod kikutem - to wazne aby zajrzec patyczkiem wszedzie
a no i nie martw sie... ja myslalam ze unikne ciemieniuchy bo dbam o dziecko a tu niespodzianka,przylazla do nas...
buziaki!
Kachna321bum pisze:Ostatnio w programie o pielęgnacji dzieci lekarz mówił, żeby przecierać pępek spirytem dokładnie pod kikutem przy każdej zmianie pieluchy i żeby tym fioletowym nie paćkać, bo jak się potem pójndzie do lekarza to on nie będzie potrafił stwierdzić czy coś się z tym pępkiem dzieje i co się dzieje.