Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas są 2 kupki w ciągu dnia zawsze ale wczorajsza poszła po całych plecach kurna co jest czy wezmę mniejszą czy większą pieluche zawsze to samo nie ma ratunku body zawsze ufafrane!
A u nas wczoraj MEEEEEEGGGGGGGGAAAAAAA KUPA W ......kinie.... jak dopsze, ze tam sa te wszytkie Pampersy.Dzięki temu dowiedziałam sie, ze mojemu dziecku jak najbardziej pasuja już 2 Załozyłam na próbe i są super Nareszcie jakieś doroslejsze pieluchy
No to chyba wczoraj był dzien mega kup
u nas wczoraj przy karmieniu (miedzy spacerkami) mała dała tak czadu, ze nie tylko body, ale i pajacyk i mamina bluzka wylądowały w parniu. No i tata musiał pomagać przy rozbieraniu nad wanną, bo bym sama nie dała rady. Ubabrana była po szyję
Nic a nic się nie męczy, ale robi wielkie kupy co te 2 dni, a tak to po prostu okropnie dużo siusia. W ogóle jak jej te krosty poczęły złazić, to jest istny anioł. O jakichkolwiek kolkach nie ma mowy. Aż do czasu, kiedy się zapomnę i coś niewłaściwego zjem.
To się Madzia nie zapominaj (powiedziała Karola jedząc szarlotkę ;D )
No to macie super z tym kinem, nie dość, że za 10 film obejrzycie to jeszcze może pakę pampersów do domu mozna przydźwigać? :laugh: To się dopiero opłaca