reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
Matko Boska...nic tylko się przekwalifikować. Podobno naszą narodową potrawą jest od wczoraj Kaczka W Burakach  ;D.

Karola, a rok szkolny pewno Ci przedłużą do końca lipca. Żeby młodzieży głupoty po głowie nie chodziły.

Co do ząbków to Oskarowi - synkowi szwagierki - pewnie go pamietacie ;) w wieku 10 miesiecy wyszedł pierwszy ząbek u góry a po 3 dniach kolejny
wiec nie ma reguły które i kiedy mają wyjść a pamietam że tez sie na maksa ślinił w wieku 3 - 4 miesiecy ale do pierwszego zęba jeszcze daleko
my mówimy na Olcie - bokserek tak sie ślini ;D

reklama
Madzia_S pisze:
Karola, a rok szkolny pewno Ci przedłużą do końca lipca. Żeby młodzieży głupoty po głowie nie chodziły.

co tam do lipca.Od razu do sierpnia ;)

tak naprawde to wcale mi sie nie chce smiać.Od 3 nocy Tosia budzi sie na jedzenie co 2h niezaleznie od tego ile zjadła 2 h wczesniej.W międzyczasie trzeba co najmniej raz do niej wstać bo połakuje, marudzi, budzi sie z płaczem.Myślałam, ze to z powodu smazonej ryby która zjadłam 3 dni wcześniej ale jej czas już chyba minął.Faktycznie, że Tosia popierduje równo ale miała tak wczesniej i spała.Zauważyłam też, że przy zasypianiu sie wije jak piskorz przez kilka sekund, potem uspokaja i spi.Poza tym mam wrażenie, ze nie zapada w głęboki sen tylko raczej sobie drzemie.Co jest grane????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry