Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hmmmm trudno powiedzieć.Beka zawsze głośno, więc sądziłam, ze odbija dobrze.Faktycznie - po jakiś 10 min kiedy już lezy dopada ją czasami czkawka a prawie zawsze leciutko sie uleje.Czy co radisz karola? odczekiwać po beknięciu?
Własnie moja Mama mi uświadomiła, ze mojej siostrze wyszedł pierwszy ząb jak miała 3 miesiace więc moze to to... bo ona ogólnie jest rozdrażniona i marudna.
a wiecie, że ja Romana z rodziną w MakSzicie spotkałam? Załuję, ze nie miałam aparatu bo to by dopiero była gradka dla tabloidów
Madzia ja stawiam na lody, albo na applepie'a.
Antares, no to ci kupa kasy koło nosa przeszła. Duuużżżżżooooo by tabloidy za takie zdjęcie dali. Od dzisiaj aparat w swoja piekną torbe i czatuj, może znowu sie uda i na jakies Karainy za honorarium Tosinke zabierzesz :laugh:
Tak mieu ten roman zafascynował, że zapomniałam dodać Antares, że Ig odbija kilka ba nawet kilkanaście razy. Spróbuj Tosinkę przetrzymac dlużej, ewentualnie po jakimś czasie na brzuch. U nas dziala (chociaż nie za każdym razem) nam potafi się odbic i 2 godziny po jedzeniu
Madzia matki karmiące w MakSzicie (zaznaczam W PODRÓŻY) przewijają dziecko, czekają aż Chop zje MakSzita i jedzo tortille z kurczakiem co koło tortilli nawet nie leżała