Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiem ze bambino i nivea mają faktor nr4 ale niewiem czy to nie za mało???
Bartosz tak sie opalił, że ma odbity smoczek. chociaż go chowam przed slonkiem :laugh:
My mamy Penatena dla niemowląt i dzieci,i z filtrem 40, są też inne z wysokimi filtrami, widziałam chyba ze cztery różne firmy. Maluszki maja jeszcze delikatne buźki, więc trzeba smarować. Ten nasz Penaten jest dziwny, biały i zostawia białą maskę na twarzy,ale chyba działa bo Irenka narazie blada (podobnie jak mama)
a czy Wasze dzieci maja sucha skore na brzuszku?ja kupilam do kapieli specjalny plyn na ta dolegliwosc Balneum Hermal,no i po kilku kapielach nie widac jeszcze polepszenia...
Moja nie ma suchej skórki dolewam oliwki do każdej kapieli a potem mleczko do ciałka póki co tfu tfu odpukać jest dobrze
za to mamy innym problem od piatku czyli od szczepienia Olcia ma problemy z kupką zawsze robiła 2-3 dziennie a teraz jest 1 na dobe
wiem że przy cycu dziecko moze rzadziej robić ale moje dziecie się meczy widzę że chce kupke kopie nóżkami i płacze, w nocy dzisiaj praktycznie co godz
był płacz przez kupkę dałam jej plantex, masowałam brzuszek, dociskałam nóżki do brzusia i dopiero nad ranem była kupka kurcze nie wiem co robić ?