Hej. Pisze bo jest problem z piersiami i jedzeniem mojej malej. Mala odkad zaczely sie problemy z brzuszkiem je bardzo krotko. Max 5 minut. Przez bole brzuszka budzi sie nie raz po godzinie i chce piersi dla ukojenia zeby usnac. Dawalam za kazdym razem kiedy chciala i zrobil mi sie nawal plus zastojw bo raz jadla tak a raz tak. Raz dluzej raz krocej ale czesciej. Pozniej polozna radzila ze jak sie tak wybudza tylko do pocmokania to mam dawac smoczek i patrzec mniej wiecej ile czasu temu zjadla i dac jej jak sie przebudzi za 2/3 gkdziny cycka dopiero. Nic sie nie zmienilo z piersiami. Naeet gorzej a mala czy pospi dluzej czy krocej czy na spiocha czy rozbudzona i tak krotko je. Juz nie wiem ktora piers dawac jak np.usnie i sie wybudzi za 40 minut to ta sama ze ten sam cykl jest czy juz kolejna? Teraz znow daje jej piers do zasypiania. Poje 5 minut pozniej chce usnac to mecze ja nawet gldzine zeby usnela bo jak zabiore cycka to sie rozbudza i nie wiem czy wsadzac wtedy smoczek czy nie. I boje sie ze jak bede dawala prawa piers a potem przebudzi sie to dam lewa to mniej poje i nic nie sciagnie prawie. Nie wiem juz sama co robix zeby gorzej nie bylo. Czy dawac jesc regularnie a nie bo sie wybudzila i chce possac. Zadko budzi sie na jedzenie teraz. Predzej bo zaboli na kuoke lub baka i wtedy chce i idzie spac. Mala ma 6 tygodni. Poradzcie jak zmieniac piersi itd.