Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A masz jakieś powody do zmartwień?Hej , Bardzo martwię się badaniami prenatalne mi chciałabym zrobić jak najszybciej myślicie że mogę iść na nie w 11+3 tc ?
to moja prywatna sprawa ,Jeśli nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie nie musisz odpowiadaćA masz jakieś powody do zmartwień?
kurczę to chyba poczekam do 12+0 chociaż , dziękuje za odpowiedzHej, ogólnie badania prenatalne robi się pomiędzy 11+1, a 13+6. Jeżeli chodzi o to kiedy iść najlepiej to po 12+0, bo wtedy widać już nieco lepiej. Ogólnie im później tym dziecko większe i więcej widać. Ja np. Byłam zapisana na 11+5, a podczas usg okazało się, że to 12+1 ( są to bardzo dokładne wymiary ). W teorii możesz iść w 11+3, ale może być tak, że nie uda się wykonać badania i trzeba będzie iść w innym terminie.
to moja prywatna sprawa ,Jeśli nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie nie musisz odpowiadać![]()
nie ma konkretnych wad o które mogłabym sie martwić wiec pytanie jest ogólne .ciąża była bliźniacza, już nie jest ale w takich ciążach jest wyższe ryzyko wad .A nie sądzisz, że od tego zależy co możemy Ci poradzić? Różne rzeczy w usg widać na różnym etapie ciąży. Czasem jest wskazanie do usg w 12 tc a czasem jak u mnie na koniec 14.
Nie musisz chamsko odpowiadać
nie ma konkretnych wad o które mogłabym sie martwić wiec pytanie jest ogólne .ciąża była bliźniacza, już nie jest ale w takich ciążach jest wyższe ryzyko wad .
Kurcze, normalnie zapytałam wlaśnie po to, żeby doradzićto moja prywatna sprawa ,Jeśli nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie nie musisz odpowiadać![]()