reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

a my byliśmy w Mama i Ja i bierzemy Jedo.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: FYN 4DS Classic (3w1) głęboko-spacerowy z torbą + fotelik Maxi Cosi CITI
nie ma się co zastanawiać, super się prowadzi, jedna z największych gondoli no i pasuje Maxi Cosi a to był jeden z wyznaczników-żeby był dobry fotelik.
któraś z Was się zastanawiała nad Jedo więc póki co mogę powiedzieć że spełnił moje oczekiwania po testowaniu.
zamówimy za jakiś miesiąc ale w bobo wózki bo taniej :-)

reklama
Dziewczyny, czy któras wie o co chodzi z tymi nazwami fotelików od Maxi Cosi?

Np jaka jest róznica między City a Cabrio Fix? Na pewno nie o wagę dziecka , bo obydwa te typy są dla dzieciaczkow od 0-13 kg, więc o co?

Czy to tylko taki wymysł producenta zeby zwiększyć różnorodność nazw?

4w1 wzókek TAKO Jumper X NOWA KOLEKCJA 10xGRATIS (1259628084) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też z TAKO, czarny wózek, zielone wstawki. Bardzo wygodnie się prowadzi, już się nie mogę doczekać spacerów. Dobrze, że rodzimy w styczniu to na wiosnę będziemy szaleć po mieście wózkami :-)

bardzo mi sie spodobał ten wózek, też z zielonymi wstawkami, pokażę mezowi, może się zdecydujemyy bo cenowo się ladnie przedstawia :-) a czy któras z mam uzywała tego wózka ??? i może napisac o jego zaletach??

Ostatnia edycja:
blondi - ja kupuje dla maluszka nowszą wersję Jumper X - czyli Warrior. Moje kolezanki są zadowolone z tej firmy, miałam okazję prowadzic taki wózek i jest naprawdę świetny.

Mnie by w życiu ni było stać na taki wózeczek.....
Jakbym mojemu pokazała jaka cena , to było!!
Ach , zazdroszczę - życzę miłej przejażdżki.

reklama
Do góry