reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

fogia spokojnie... to nie niezdecydowanie tylko szukanie najpraktycznejszego wozka!!!! ja doskonale rozumiem Ciebie.. spokojnie!
ale to tak nie w moim stylu, ja lubię podejmować decyzje tzw. po męsku, szybko i zdecydowanie.;-)

fogia a co znowu nowego zauważyyłaś w tym x-landerze? wydawało mi się, że jesteś zdecydowana już na x-landera:) co do tego vatu to może być różnie wiesz co sklep to pewnie inna opinia:) ja np się dziś dowiedziałam, żę Mutsy będzie miało nową kolorystykę ok lutego,ale.... że niestety Transportera nie ma się co spodziewać w jakiś fajnych kolorach bo raczej zostanie to co jest teraz....i bądź tu mądra:)
waham się między x-landerem a coneco kameleon. Ten co joasia kupiła. x-lander podoba mi sie bardziej ale jest ciezszy! Mieszkamy na pierwszym piętrze, to nie jest jeszcze tak źle ale cały czas liczę na to, że w przyszłym roku się przeprowadzimy do własnego mieszkania, a wtedy różnie może być. No ale ten x-lander taki fajnyyyyyyy, na allegro widziałam zestawy 3 w 1 za ok. 1500 to jeszcze dalibyśmy radę z kasą. No sama nie wiem i strasznie mnie to wkurza. Przynajmniej wiem, że z mutsy zrezygnowałam, jakiś postęp..........
A ja własnie dostałam mojego Coneco V4 chameleon. Powiem wam, że ten zielony kolor bardziej mi się podoba :) I chociaż kurier przywiózł go w kartonie to sama go złożyłam, nie mogłam się doczekać :) Do tego Pan super dobrał mi śpiworek ogólnie jestem bardzo zadowolona :)
ehhhhh, super CI. :sorry2:

fogia - a nie miałaś brac tego coneco co Joasia?
Nie ma się co za długo zastanawiać!!!! podjąć raz decyzję, kupić i jeden problem z głowy :-D
potem to już się jeździ i każdy jest zazwyczaj zadowolony z tego co ma :-D
no miałam brać tego co joasia, ale co zobaczę tego x-landera to mi zapada w głowę. Jeszcze nie kupimy, może dopiero po 15 grudnia. A do tego czasu to zmienię zdanie jeszcze pewnie 10 razy. ;-)

reklama
No prosze kolejn wózki juz maja swoich włascicieli :)...
Zróbcie fotki i pokazcie swoje pojazdy
Ja poki co za tydzien jade do kilku sklepów za ogladaniem wózka juz mam pare na oku zobaczymy czy w sklepie tez podobne dostane bo najpierw przed zakupem na allegro wolałabym obejzec na zywo
I co najwazniejsze wózek musi sie zmiescic do naszego hatchbecka :)

No prosze kolejn wózki juz maja swoich włascicieli :)...
Zróbcie fotki i pokazcie swoje pojazdy
Ja poki co za tydzien jade do kilku sklepów za ogladaniem wózka juz mam pare na oku zobaczymy czy w sklepie tez podobne dostane bo najpierw przed zakupem na allegro wolałabym obejzec na zywo
I co najwazniejsze wózek musi sie zmiescic do naszego hatchbecka :)

dlatego jedź do sklepu i poprzymierzaj do samochody...nie ma z tym problemu...a jeszcze się zapytaj czy cena jest ostateczna,bo na all widziałaś w niższej cenie. U nas we wro właśnie w sklepie nam powiedzieli, że oni dostosowują cenę aby była konkurencyjna do tej z all. Tym sposobem my kupimy wózek w sklepie za prawie 1600a na all 1500 z groszami + koszt przesyłki

moz-screenshot-7.png
przyklad_1.jpgja kupiłam taki wozeczek-tako jumper,tyle ze innego koloru

niestety zielonego nie było:( kupiłam szary z bardzo kolorowymi wstawkami.jak dojedzie do mnie do domku ,pstrykne fotkę i wkleję:-)

no to prawda, jak zobaczylam cenę to od razu kupowałam...bez zastanowienia bo oglądalośmy już ten wózek jakiś miesiąc temu i spodobał się nam. Zobaczymy jak to będzie w praktyce, czy będę zadowolona.

reklama
Do góry