Mada80
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny:-) sprobuje ja rzeczywiscie przetrzymac,oj,a płuca to ma młoda mocne..mieszkamy w blokach wiec ja pewnie wszyscy usłysza
dzis niestety u nas pada...szkoda,ze nie snieg
.Ale jutro bedziemy probowac.
Kajenka a z wozkiem chyba masz racje,tylko na dworze,bo tak to w domu sie szybko znudzi i co to bedzie za atrakcja?
dzis niestety u nas pada...szkoda,ze nie snieg
.Ale jutro bedziemy probowac.Kajenka a z wozkiem chyba masz racje,tylko na dworze,bo tak to w domu sie szybko znudzi i co to bedzie za atrakcja?

czy to jest norma w szpitalach? Wieczorem napisze do Katki i spytam się co z Piekną. Oj cięzko ma ta nasza Katka:-(
:-)
... o jakim szczepieniu mówicie... o tym co jest podawane w 16/17 miesiącu ??
.
(tak późno to szczepienie bo jest podejrzenie o alergię na białko kurze, i mały był szczepiony w szpitalu w razie gdyby było coś nie tak po). Teraz nas czeka w przyszłym tygodniu druga dawka pneumokoków, no a potem to megingokoki, może ospa, no i ta o której piszecie; to bardziej chyba ja przeżywam szczepienia Wiktorka, zawsze mam łzy w oczach i gulę w gardle, nie wyobrażam sobie gdyby on płakał. Więc współczuję mamom których dzieciaczki źle znoszą wizyty u lekarzy:-(
,napisałam,ze juz sie boje tego szczepienia,bo u mnie na osiedlu dzieci tez nienajlepiej je znosza(to miedzy 16a18m),a moze to dlatego ze pora taka niezbyt?Raz ciepło raz zimno i do tegop jeszcze ciagle pada