reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Moniś a próbowałaś coś dawać na tą chrypkę sama? Może jakiś syropek z cebuli,albo prawoślazowy jakiś hasco sept do psikania na gardło??
.

Iwonko...próbowałam zajrzeć Amelce do gardełka i wydaje mi się że nie jest zaczerwienione...a myślisz kochana czy ten syropek prawoślazowy byłby skuteczny na chrypke??

reklama
..a myślisz kochana czy ten syropek prawoślazowy byłby skuteczny na chrypke??
wiesz on łagodzi podrażnienia błony śluzowej gardła,a z tego co mi lekarz powiedział trochę też rozrzedza wydzielinę więc może pomóc ( jeśli oczywiście to nie alergia):baffled:

MoniQa z Dawidkiem w szpitalu :-( :-:)-:)-(Dawidkowi przerzuciło się jeszcze zapalenie na drugie uszko :-( Dziś ma antybiotyk dożylnie (bidulka bardzo płakał przy zakładaniu wenflona - ma w nóżce:-() Czekają też na wyniki badania krwi no i jutro będzie wymaz z uszka...
Trzymajcie kciuki żeby jak najszybciej wyleczyli to zapalenie u Dawidka!

Biedny Dawidek:-:)-(. Wielka buźka dla niego i Moniqi i przed wszystkim dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku.

Inesku dzięki za wieści. Przekaż Monice same pozytywne fluidy od nas i szybkiego powrotu do zdrowia dla Dawidka.

Duze caluski dla Dawidka,niech wraca szybko do zdrowka:-):-):-)
Monika3 nam lekarz przepisala syrop prawoslazowy na chrypke oczywiscie jesli nie jest to mocna chrypka ,bo jak tak to moze cos miec z krtania ;-):-)

Dawidek będzie miał zabieg w znieczuleniu ogolnym,,nacinane bedzie miał i czyszczone. Bidulek nasz ....Dzielni są Dawidzio i jego mama MoniQa

Pozwoliłam sobie zacytować wypowiedź koleżanki z innego wątku...tak mi ich szkoda :-:)-:)-(Monia musi tam przeżywać niesamowity stres...Oby wszystko dobrze się skończyło !!!

reklama
No właśnie miałam o tym napisac...
Dawidek będzie miał o 16 zabieg pod narkozą :-( Monia w dużym stresie i wcale się nie dziwie...
TRZYMAMY KCIUKI ZA POWODZENIE ZABIEGU!!!

Do góry