reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Katka - dużo zdrówka dla Haneczki , ściskam was mocno :tak:

U nas niestety też grypka panuje, i rozkłada na części pierwsze :wściekła/y: :crazy:

Kupiłam Matowi Tran , ale jeszcze mu nie dałam, podawałyście już swoim maluszkom tran , jak reagowały?

reklama
Katka trzymam kciuki za Hanusie i za Ciebie, napisz jak było, bądźcie dzielne!!!

Co do Olbas Oil to na tej stronie, którą mi Ines podała:
Medycyna.linia.pl - Olbas Oil
jest napisane, że nie stosowac u niemowląt poniżej 1 roku zycia.

Iwona.c -gapa ze mnie:eek:

Ja dzis znowu zaliczylam wizyte u pediatry bo malemu do tego kataru doszedl kaszel. Na szczescie osluchowo jest w porzadku tylko splywa mu to z noska do gardelka i stad kaszel - no i dostal kolejne syropki:no:

Iwona - dobrze,ze kaszel tylko od katarku...:tak:Oby szybko wyzdrowial maly.

Elisabeth - bylo glosno,Hania jak tylko tam weszlysmy,zareagowala juz,ze jest nieteges.Cale szczescie pani udalo sie za pierwszym wkluciem trafic w zylke,wiec nie wymeczyla jej mocno.Plakala dlugo.Plasterka nie pozwolila sobie sciagnac wdomu tez dlugo.

Pozdrawia Katka:ninja2:

Hanulko ściskam mocno dzielna dziewczynko i dzielną mamusię też.

oj żeby ta pogoda sie skończyła wreszcie i niech te nasze małe nieboraczki przestana chorowac, a Emi dalej kaszle co juz ciut lepiej to znów gorzej, niegdzie nie wychodzimy wszystko stosujemy jak trzeba i już nie wiem co dalej z tym kaszelem. :-(

Renik tak sie zastanawiam... a nie pojawil sie ten kaszel, kiedy np. zaczal sie sezon grzewczy? Tzn. moze jest jakis zewnetrzny czynnik, ktory go wywoluje:confused:.

Katka ucaluj prosze Hanie od nas- tyle biedactwo musi sie naciepiec:no:

Wszystkie chore dzieciaczki goraco sciskamy i zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia!:tak:

Hanusia wielkie buziaczki dla ciebie - dzielna dziewczynka:tak:

RENIK a Emilce to juz dlugo sie ciagnie ta choroba prawda?? Biedna mala oby przeszlo jak najszybciej:tak:

Haniu, Emilko, Kubusiu wiele zdrówka dla Was babelki ... biedne maleństwa, nawet nie wiecie ile bym oddała aby Nasze maleństwa były zdrowe :-(

Monis a jak Amelka?? :confused:

A ja sie teraz boję ... dopadło mnie grypsko ... takie prawdziwe grypsko :dry: ... boje się że Dawidek sie zarazi :-(

No to choróbska rozpętały się na dobre... u nas też ostatnio nie było za ciekawie... nasza lekarka stwierdziła, że Olek ma początki anginy :confused: ale mnie coś ta diagnoza nie pasowała więc zawołałam pediatrę do domu (takiego specjalistę ze szpitala) i stwierdził, że anginy nie ma. I bądz tu mądry. Wystraszyłam się na całego bo przez parę dni Olek miał po 40 stopni gorączki przelewał się przez ręcę, nurofen pomagał i dziś już na szczęsie przeszło mu.. ufff nie wiem co to mogło być (gorączkę trzydniową już miał) Może ząbki lub wirus...

Natomiast mnie też coś bierze.... oj niewyspanie i ta pogoda = grypa

reklama
Pogoda jest faktycznie paskudna.

Kubusiowi szybko przeziębienie przeszło, ale za to mi z nosa leci jak z kranu woda.

Wszystkim chorym dzieciaczkom i mamusiom życzę dużo zdrówka i słonka na niebie.

Do góry