reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
No i niestety badanie moczu wyszło nie za bardzo :-( Liczne bakteri i śladowa krew :-( Dzwoniłam do pediatry kazała powtórzyc badanie bo mówi że strasznie dziwne że nie ma leukocytów... Kazała zaczekać na wynik drugiego badania. Wieczorem powtarzamy i mąż na cito zawiezie do szpitala... Strasznie sie martwię bo krew w moczu najczesciej swiadczy o zapaleniu nerek :-(
Proszę trzymajcie kciuki żeby jednak z nereczkami nic złego nie było!!! :-(

Jejku dziewczyny co z tymi chorobskami....zycze zdrowka wszystkim dzieciaczkom!!!!U nas tez nie za ciekawie,Oliwka juz 3 dzien ma biegunke dzisiaj do godz 11 od 6 rano zrobila mi 6 kupek a raczej to sa pozory kupki,ale bez szczegolow...Daje jej Enterol 250 ,trilac,Calcium Talperos i dieta,mam tylko nadzieje,ze to nie jest jakis paskudny wirus.podejrzewam,ze moze od zabkow bo ida jej rownoczesnie na gorze i dole,masakra.Nie chce mi jessc do tego wszystkiego...ah szkoda gadac nawet.....zeby juz byla wiosna i bylo cieplutko na dworze!!!!

[B]ines[/B] - bede myslec,oby nie..oby nie... pociesz sie tym,ze pewnie gdyby miala cos z nerkami byla by nieswoja,zauwazylabys cos,a tak jak oisalas oprocz goraczki,to Mariczka jest w dobrej formie.
Mada,Agus - zdrowka i zero kupciania

Moniczka ja też zawsze łapię ranny mocz:tak:

Inesku nie martw się na zapas może źle zrobili analizę moczu ( czasem tak bywa). Trzymam kciuki,żeby było wszystko ok:tak:

Oliwka Julcia starczy tego kupciania dziewczynki;-). Nie marwić już mamuś.

Proszę trzymajcie kciuki żeby jednak z nereczkami nic złego nie było!!! :-(
Inesku na pewno kciuki będą mocno zaciśnięte... za Mariczkę i inne chorowitki...
to wszystko przez ten brak zimy...
Kuba też dziś mi zaczął pokasływać... już mu daję vitC i syropek i mam nadzieję, że tak jak u Renik uda się to zdusic w zarodku.
Monia3 cieszę się, że wyniki Amelki ok:tak:
Mada czekamy na relację z odwiedzin lekarza

DUZO ZDRÓWKA!!! dla wszystkich Maluszków!!!

My juz po wizycie,Julia znow spi.Lekarz powiedział,ze odwodniona na pewno nie jest,bo by tak nie wrzeszczała:szok:mowie Wam,prawie ogłuchłam.Powiedział mi,ze wymioty sa od gardła.Chciał nam dac antybiotyk w zastrzykach ale sie nie zgodziłam(dla mojego dziecka to straszna trauma:-(potem wszystkich pan sie boi a kazdy gosc to płacz i paniczny strach)dostałysmy wiec antybiotyk doustny,Sumamed forte i nawadniajacy Orsalit malinowy.Antybiotyk raz dziennie.Ciekawe jak ja jej to wcisne,ledwo ja przy badaniu utrzymałam,tak sie wyrywała,nawet lekarz nie mogł uwierzyc,ze po 2,5 dobach głodowki ma tyle siły.Ale złapałam doła..
Ines trzymam kciuki zeby to nie było nic powaznego.
Agus241
wy tak jak i my widze sie meczycie?Mam nadzieje,ze to juz ostatnia doba:blink:

Mada-skoro córa taka silna to jest zapewne już poprawa ;-) ale bez żartów życzę aby lekarstwa pomogły.
Ines - ja też jestem przekonana że gdyby były to nerki to Marika dałaby to znać, gdyż choroba nerek nawet w początkowym stadium jest bardzo bolesna....życzę zdrówka, oby wyniki okazały się pozytywne.

reklama
Ja juz zgłupiałam... mąż odebrał wyniki moczu Mariczki pobranego po 18 i wyszlo wszystko super. Czy moze byc az taka róznica miedzy porannym a wieczornym?!
Chyba jutro zrobie trzecie badanie...

Do góry