reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
U nas raz po gorączce Amelkę wysypało na brzuszku i tylko na brzuszku...zauważyłam to wieczorem przy myciu a na drugi dzień rano krosteczek już nie było...nie wiem czy to była trzydniówka bo temp nie była strasznie wysoka (ok.38 st) i trzymała może z 2 dni 

Moniqa
i moje dwie połówki :)
Mada jak dobrze ze z Julcia juz lepiej ... pilnuj Tego skarbeńka ... i zdrówka życze jak najwiecej 
Inesku i jak moja synowa?? z moczem u Nas było podobnie, próbka była zanieczyszczona co spowodowało złe wyniki, kolejne były juz ok ...
co do krosteczek nie pomoge, może najlepiej zapytaj pediatry?? i koniecznie daj znać co ze słoneczkiem
Monia ostatnio jak robiliśmy badania to dowiedziałam się, że małe dzieci wystarczy ze beda 3-4 godzin na czczo, nie koniecznie musi byc z rana ... dorosli od 8-12 godzin
Dawidka wczoraj przeczyściło ... od rana sie meczył i puszczał bardzo śmierdzące baki i chyba brzuszek go bolał ... widac było, że coś mu jest ... po południu go raz przeczysciło i koniec ... jak myslicie czy to cos złego czy może cos mu zaszkodziło z jedzenia tylko??

Inesku i jak moja synowa?? z moczem u Nas było podobnie, próbka była zanieczyszczona co spowodowało złe wyniki, kolejne były juz ok ...
co do krosteczek nie pomoge, może najlepiej zapytaj pediatry?? i koniecznie daj znać co ze słoneczkiem

Monia ostatnio jak robiliśmy badania to dowiedziałam się, że małe dzieci wystarczy ze beda 3-4 godzin na czczo, nie koniecznie musi byc z rana ... dorosli od 8-12 godzin

Dawidka wczoraj przeczyściło ... od rana sie meczył i puszczał bardzo śmierdzące baki i chyba brzuszek go bolał ... widac było, że coś mu jest ... po południu go raz przeczysciło i koniec ... jak myslicie czy to cos złego czy może cos mu zaszkodziło z jedzenia tylko??
elisabeth
Październik '06 i '09
Czyli całe październikowe forum "zachruchlane":-(
Kuba jest przeziębiony, gil do pasa, kaszel...
Ines jak Kuba miał 3dniówkę, to właśnie była gorączka pzrez 3-4 dni, następnego dnia zniknęła goraczka i wysypało go na brzuszku, a po 2-3 dniach zginela wysypka.
Kuba jest przeziębiony, gil do pasa, kaszel...
Ines jak Kuba miał 3dniówkę, to właśnie była gorączka pzrez 3-4 dni, następnego dnia zniknęła goraczka i wysypało go na brzuszku, a po 2-3 dniach zginela wysypka.
Mada80
Fanka BB :)
Ines wydaje mi sie ze skoro jest wysypka to to była trzydniowka,ale zadzwon jeszcze do lekarza i sie upewnij
Julia juz zjadła pierwsze sniadanko od 4 dni.Zapytałam czy chce am am-wiecie jak szybko biegła do kuchni
Zrobiłam jej kaszke ryzowa i sporo zjadła.Na szczescie przyjeło sie

Julia juz zjadła pierwsze sniadanko od 4 dni.Zapytałam czy chce am am-wiecie jak szybko biegła do kuchni

Mada80
Moniqa a dzis juz go nie czysci?Bo Julia własnie tez takie smierdzace baki puszczała,jak juz mu przeszło,to pewnie mu jedzonko zaszkodziło,albo moze od zabkow?Niw wyrzyna sie ktorys?
Duzo zdrowka dla Kubusia elisabeth.
Duzo zdrowka dla Kubusia elisabeth.
Mada80
Jak nie ma goraczki to mozna,to nawet lepiej,bo z katarkiem dziecku na dworze sie łatwiej oddycha.Tylko ciepło ubierz.
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
Hania jak miala 3dniowke,to wysypalo ja najpierw na brzuszku,a potem pzreszlo na plecy,uda ,stopki,taka wedrujaca,2 dni i jej nie bylo.Nie trzeba tego niczym smarowac,bo nie swedzi.
Podziel się: