reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Ines ja niestety nie wiem, nie pomogę:no:. Co prawda kiedyś mi lekarka powiedziala,ze Kuba ma 3dniówkę, ale jego wtedy wcale nie wysypało więc to moze nie było to:baffled:

reklama
U nas raz po gorączce Amelkę wysypało na brzuszku i tylko na brzuszku...zauważyłam to wieczorem przy myciu a na drugi dzień rano krosteczek już nie było...nie wiem czy to była trzydniówka bo temp nie była strasznie wysoka (ok.38 st) i trzymała może z 2 dni :baffled::confused::baffled:

Mada jak dobrze ze z Julcia juz lepiej ... pilnuj Tego skarbeńka ... i zdrówka życze jak najwiecej :tak:

Inesku i jak moja synowa?? z moczem u Nas było podobnie, próbka była zanieczyszczona co spowodowało złe wyniki, kolejne były juz ok ...
co do krosteczek nie pomoge, może najlepiej zapytaj pediatry?? i koniecznie daj znać co ze słoneczkiem:tak:

Monia ostatnio jak robiliśmy badania to dowiedziałam się, że małe dzieci wystarczy ze beda 3-4 godzin na czczo, nie koniecznie musi byc z rana ... dorosli od 8-12 godzin :happy2:

Dawidka wczoraj przeczyściło ... od rana sie meczył i puszczał bardzo śmierdzące baki i chyba brzuszek go bolał ... widac było, że coś mu jest ... po południu go raz przeczysciło i koniec ... jak myslicie czy to cos złego czy może cos mu zaszkodziło z jedzenia tylko??

Czyli całe październikowe forum "zachruchlane":-(

Kuba jest przeziębiony, gil do pasa, kaszel...

Ines jak Kuba miał 3dniówkę, to właśnie była gorączka pzrez 3-4 dni, następnego dnia zniknęła goraczka i wysypało go na brzuszku, a po 2-3 dniach zginela wysypka.

Moniqo jesli nie bylo innych niepokojacych objawow, to obstawialabym reakcje po jedzonku. Kazdgo z nas od czasu do czasu po czyms przeczysci:sorry2:

Ines wydaje mi sie ze skoro jest wysypka to to była trzydniowka,ale zadzwon jeszcze do lekarza i sie upewnij:tak:
Julia juz zjadła pierwsze sniadanko od 4 dni.Zapytałam czy chce am am-wiecie jak szybko biegła do kuchni:tak::-DZrobiłam jej kaszke ryzowa i sporo zjadła.Na szczescie przyjeło sie:happy2:

Moniqa a dzis juz go nie czysci?Bo Julia własnie tez takie smierdzace baki puszczała,jak juz mu przeszło,to pewnie mu jedzonko zaszkodziło,albo moze od zabkow?Niw wyrzyna sie ktorys?
Duzo zdrowka dla Kubusia elisabeth.

a ja mam pytanko-
czy z przeziębieniem mozna wychodzić na spacer, czy lepiej przesiedzieć w domku?

reklama
Hania jak miala 3dniowke,to wysypalo ja najpierw na brzuszku,a potem pzreszlo na plecy,uda ,stopki,taka wedrujaca,2 dni i jej nie bylo.Nie trzeba tego niczym smarowac,bo nie swedzi.

Do góry