elisabeth
Październik '06 i '09
No dobra, żeby i u nas nie było za wesoło to... dziś o 2ej w nocy Kuba obudził się z 38 stopni goraczki... od rana miał tyle samo, ale nic poza tym, w sumie zachowywał się całkiem normalnie, tyle że było po nim widac, że coś mu dolega... teraz śpi, przed snem dałam mu Panadol... mam nadzieję, że to (ostatni już) ząb...
zdrówka dla wszystkich...
zdrówka dla wszystkich...

cały czas daję mu lacidobaby. Najgorsze że przestał znowu jeść ( dosłownie), niestety jedzenie u nas nawet w dobrych czasach (bez choróbska) jest wielkim problemem poprostu nakarmić Mata to jeden wielki koszmar:-(Lekarka dzisiaj na wizycie stwierdziła że Matiemu zaczynaja się duże problemy z ząbkami zaczęły się przebarwiać, mleka juz nie pije od ponad roku
bo u Mata na 100% histeria
(takie niestrawione resztki pokarmu, co to może być?), pierwszy raz nam się cos takiego zdarza (od dwóch lat)... dałam mu Panadol na zbicie gorączki i przeciwbólowo, wygazowana colę (tak jak pisałyscie niedawno) i kupiłam probiotyk, no i do herbaty vit C dodaję... nie wiem co mam jeszcze zrobić, poradźcie coś... kataru i kaszlu nadal zero... albo to ząb, albo coś złapał w sobotę w tym figloraju, tyle ludzi tam było (wiedziałam, że tak będzie, dlatego nie chciałam jechac w sobotę
)
... babka pomysli ze matka histeryczka, tymbardziej ze bylismy w panstwówce (tez dobry lekarz nas przyjął- biorac pod uwage ze chociazby nie zaaplikowal odrazu antybiotyku, tylko kazal poczekac jeszcze ze 2 dni- a znam go tez bo sama czasami korzystam z jego uslug ;-)- bez skojarzen
) i nie powiedzial nic co by mogło swiadczyc o chorobie